Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.
Albo można w końcu wykorzystać te rozbudowy radiowe i montować radio w pojazdach.
Amerykańskie będą grać Metallicę, Ruskie Rachmaninowa, a Arabskie hymn kalifatu.
MarkedOne писал(а):Ogólnie w plikach gry jest masa fajnych rzeczy, mi przypadły szczególnie inne ruskie rakiety które tam są.
@Gelwe wygląda trochę jak biedna wersja wyrzutni rakiet
Według mnie była to wczesna wersja podwójnego lasera. Szkoda że GMeditor wymaga sporego nakładu pracy by móc narysować w nim coś nowego.
Creative писал(а): Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative писал(а):
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
blondasek писал(а):Przydałoby się lepsze wykorzystanie podwójnego lasera - większy zasięg sygnału byłby wystarczający.
To już bardzo dawno zostało zrobione.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
a np możliwość wybudowania eonu w przed ostatniej misji,po pokonaniu wrogich jednostek (bądź przekonaniu ich by pomogli w badaniu nad budowlą eonu)przyszło nam wykorzystać wybudowany eon w celu powrotu do przyszłości??
a gdy się to uda zostaniemy przeniesieni,do przyszłości lecz taka podróż miała by skutki uboczne,zanik pamięci i wtedy by np mogło się wyjaśnić skąd wziął się eon
" Ptakiem Hermesa nazywają mnie, zjadam swe skrzydła by poskromić się "
" Błogosławiony ten, co oparł się pokusie, albowiem on otrzyma Koronę Życia, Nowego Życia "
Kartezjusz: "Istniejesz, więc i wiesz, że istniejesz, a o tym wiesz dlatego, ponieważ wątpisz."
Tacyt: "Lepiej paść z godnością niż żyć w hańbie."
Czasy Kilera:
przewidywana ilość misji : 10
aktualnie zrobionych : 4
w trakcie: misja 5 - 90%, misja 6 - 10%
aktualnie prace stoją
Ja kiedys mialem pomysl na dalekozasiezne rakiety spowalniajace(taka ruska rakieta o mniejszej szybkostrzelnosci, wiekszym zasiegu i spowalnianiu na koncu), ale nie udalo mi sie tak skonfigurowac w vehicles.txt, zeby to dzialalo.
MasterKiller писал(а):Ja kiedys mialem pomysl na dalekozasiezne rakiety spowalniajace(taka ruska rakieta o mniejszej szybkostrzelnosci, wiekszym zasiegu i spowalnianiu na koncu), ale nie udalo mi sie tak skonfigurowac w vehicles.txt, zeby to dzialalo.
Trzeba użyć SAIL'a
a np możliwość wybudowania eonu w przed ostatniej misji,po pokonaniu wrogich jednostek (bądź przekonaniu ich by pomogli w badaniu nad budowlą eonu)przyszło nam wykorzystać wybudowany eon w celu powrotu do przyszłości??
a gdy się to uda zostaniemy przeniesieni,do przyszłości lecz taka podróż miała by skutki uboczne,zanik pamięci i wtedy by np mogło się wyjaśnić skąd wziął się eon
Nierealny pomysł
Lepiej sam coś wymyśl Langu niż tylko wybrzydzasz i krytykujesz, po za tym kilka pomysłów jest naprawdę bardzo ciekawych i odpowiednio je korygując można by było umieścić je w grze.
Creative писал(а): Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative писал(а):
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
A tak lekko abstrahujac od tematu nowych broni, osmiele sie zadac sailowr pytanie(bo tematu nie ma sensu zakladac): da sie jakos pobrac koordynanty, w ktore wycelowalismy atakiem naziemnym(tj. wszelkimi rakietami, bazookami itp.)? Bo taka mozliwosc znacznie ułatwilaby robienie wielu broni
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.