Gelwe napísal:Tak, to nie jest data premiery. ~VMasterKiller napísal:Czyli.. to nie jest data premiery?
myślałem że będzie premiera na święta a tu fail

Gelwe napísal:Tak, to nie jest data premiery. ~VMasterKiller napísal:Czyli.. to nie jest data premiery?
A co to za data?Gelwe napísal:Tak, to nie jest data premiery. ~VMasterKiller napísal:Czyli.. to nie jest data premiery?
Który to juz kuniec ?Szymiew napísal:Końca świata. Przykro mi.
Boże Narodzenie.Creative napísal:A co to za data?Gelwe napísal:Tak, to nie jest data premiery. ~VMasterKiller napísal:Czyli.. to nie jest data premiery?
Creative napísal:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative napísal: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Creative napísal:
Creative napísal: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Serpent napísal:Na tą chwilę nie planuje wrzucać moda na steam workshop.
Creative napísal:
Serpent napísal:Na tą chwilę nie planuje wrzucać moda na steam workshop.
Creative napísal:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Szymiew napísal:
Creative napísal:
Gelwe napísal:Szymiew napísal:
Creative napísal:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)