Wcześniej się trochę nad tym zastanawiałem. Myślałem żeby go zrobic majorem, ale w sumie jest on tam tylko trochę dłużej niż JMM. Musiałbym też zrobic jakieś wydarzenie, po którym dostaje awans na pułkownika. Jeżeli jeszcze jedna osoba napisze, że lepszy by był major - zmieniam jego stopień na majora.Jeronimo píše:Pierwsza misja jest bardzo dobra ;P
Tylko trochę nie pasuje mi to (ale to jest tylko moja opinia),że on jest pułkownikiem już gdy wchodzi do Eona.Ciekawie by było gdybyś pokazał jego "drogę do władzy" xD
BTW.Świetne dialogiW porównaniu do innych modów to są super.
Ocena 1 misji
4,5/5
Generals Mod v.0.2.0 by Nitek
- Nitek
- Community Veteran
- Контактная информация:
- sAtUrNo
- Soldier level 4
Mógłbyś go dać na majora po tym jak dociera do bazy alfa ratując przy tym trochę ludzi , a awans pułkownika dopiero po tej całej akcji z Macmilanem
[ Dodano: Wto Cze 23, 2009 5:28 pm ]
to fakt Powell mógł być w sumie spoko gościem ale los , sytuacje życiowe mogły go zmienić , ale w sumie w ostatnich misjach Amerykańskich w kampani był w porządku przeprosił Johna przyznał się do winy i w ogóle , dlatego podoba mi sie mod , jeżeli chodzi o misje i o pomysł na ten temat , napisz do mnie mam kilka koncepcji ale jesli chodzi o sail to nie bo nie znam sie na tym ;/
[ Dodano: Wto Cze 23, 2009 5:28 pm ]
Aha , cieszę się ze zrobisz następne misjeNitek píše:Zobaczysz ;p w drugiej misji, ale nic więcej nie powiem xDsAtUrNo píše:Ciekawy mod , w ogóle ciekawa fabuła mam nadzieje że będzie więcej misji
fajnie by było zobaczyć Powella , który dociera do bazy Alfa xD
Chcę pokazac, że Powell nie jest wcale taki zły, miał ciężkie życie i to sprawiło, że jest taki jaki jest. Mozecie byc pewni, że zobaczycie minimum 5 misji (mam taki pomysł, który mi osobiście się bardzo podoba) nie wiem za ile, ale zobaczycie (jeżeli starczy mi sił, dotrwam do końca xd)

Powell jest już pułkownikiem jak sie JMM pojawiaMógłbyś go dać na majora po tym jak dociera do bazy alfa ratując przy tym trochę ludzi , a awans pułkownika dopiero po tej całej akcji z Macmilanem
Mod jak narazie zapowiada się bardzo dobrze
Fajne dialogi
i wielki punkt za to że jest to chyba pierwszy znany mi mod w którym pojawiają się fakty z oryginalnego o-wara
- Nitek
- Community Veteran
- Контактная информация:
Tylko, że nie mam pomysłu na to w jaki sposób Powell dostaje awans na pułkownika. W pierwszej misji można uratowac Foxa lub olac go ciepłym moczem, więc nie wydaje mi się, aby awans za uratowanie ludzi jest dobrym pomysłem. Misja z alfą będzie najpóźniej w trzeciej misji, ponieważ w piątej misji będzie misja związana z jedną z większych baz (którą będziemy odwiedzac w miarę tak często [do czasu] jak JMM Gammę), a nie chcę aby mod był monotonny.
Chcę zachowac jak największe podobieństwo do oryginalnej fabuły. W misji 12a AM Gladstone mówi, że zawdzięcza życie Powellowi, więc pomyślałem, że mógł go uratowac w przeszłości (a, że w 5. misji AM, Gladstone pokazuje Macmilanowi gdzie skryły się małpoludy - to jest miejsce gdzie mieszkał Gladstone).
Chcę zachowac jak największe podobieństwo do oryginalnej fabuły. W misji 12a AM Gladstone mówi, że zawdzięcza życie Powellowi, więc pomyślałem, że mógł go uratowac w przeszłości (a, że w 5. misji AM, Gladstone pokazuje Macmilanowi gdzie skryły się małpoludy - to jest miejsce gdzie mieszkał Gladstone).