Czekaj Czekaj co? WŁASNE MAPY powiadacie? ale fajne są, zupełnie jak te z kampaniCreative wrote: SAIL: Creative,15DarkMaster1987
MAP: Creative,15DarkMaster1987

Czekaj Czekaj co? WŁASNE MAPY powiadacie? ale fajne są, zupełnie jak te z kampaniCreative wrote: SAIL: Creative,15DarkMaster1987
MAP: Creative,15DarkMaster1987
Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)Xander wrote:Czekaj Czekaj co? WŁASNE MAPY powiadacie? ale fajne są, zupełnie jak te z kampaniCreative wrote: SAIL: Creative,15DarkMaster1987
MAP: Creative,15DarkMaster1987pewnie jesteście ich stwórcami okej, to fajnie poznać stwórców map do originalnej kampani :v
Bardzo własny sail Creativa. (zrobilem tylko pare tych screenow xDSpoiler:
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Nic tu po nasCreative wrote: Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Creative wrote:
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Czekaj... co?Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Zawsze wasza pomoc jest potrzebnaGelwe wrote:Nic tu po nasCreative wrote: Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Spoiler:
Jesteś wpisany obok Creativa, chcesz powiedzieć że Creative kłamie? wiedziałem! Creative kłamca! Rewolucja!!!15DarkMaster1987 wrote:Xander wypraszam sobie, kto powiedział, że ja robię własne mapy w tym modzie i, że jestem jak to ująłeś "...pewnie jesteście ich stwórcami okej, to fajnie poznać stwórców map do originalnej kampani :v "
Nic takiego nie napisałem, więc na przyszłość zanim coś napiszesz wpierw się dowiedz czy aby dana informacja jest prawdziwa.
Faktem jest,że zrobiłem jedną misję i skorzystałem z mapy stwórców OW.
Xander wrote: Jesteś wpisany obok Creativa, chcesz powiedzieć że Creative kłamie? wiedziałem! Creative kłamca! Rewolucja!!!
Creative wrote:
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Tylko 15DarthMaster napisał że może pomóc przy modzie a reszta nie, więc nie miejcie do mnie żalu.Serpent wrote:Myślę że Xander ma ból dupy o to że go nie wzięliście do tego projektu
NIKT INNY CIE NIE POMAGA tylko darkmaster, okej. xD < w tym momencie walnąłbym kilkanaście screenów jak na forum pyta się creative wszystkich innych o denne kody typu - jak zrobić secondary mission itp itd>Creative wrote:
Tylko 15DarthMaster napisał że może pomóc przy modzie a reszta nie, więc nie miejcie do mnie żalu.
z przykrością stwierdzam, że to właśnie to znaczy :v jesteś wpisany jako współtwórca - czyli pracujesz wraz z nim. zobacz sobię autorzy moda, jest tam creative tylko? nie.15DarkMaster1987 wrote:To co, że jestem wpisany obok, to nie oznacza tego, co wypisujesz, jak już napisałem zrobiłem misję i skorzystałem z mapy, ale nie uważam siebie za jej twórcę, tak więc pomyśl nim będziesz chciał coś napisać
Albo już nie wytrzymuje psychicznie popisów Creativa. Wystarczy zwrócić uwagę na to wyrażanie się obrazkami małej dziewczynki - normalnie jakieś zaburzenia tożsamości. Przed kiepskimi modami strach, to ścieżka na ciemną stronę internetu...Serpent wrote:Myślę że Xander ma ból dupy o to że go nie wzięliście do tego projektu