Realizm
Realizm
Wczoraj zmieniając parametry jednostek, wpadłem na pomysł aby "urealnić" OW. Mam na myśli to, że czołgi zostaną rozwalone z każdej większej broni jednym strzałem, karabiny maszynowe nic nie zrobią budynkom, żołnierze już nie będą tak wymiatali na czołgi...No a jak wiadomo żołnierz zginie po jednej serii z gatlinga
Nie wiem jak to by wyszło w praktyce, ale wtedy walka już bardziej zależała by od skilla i ilości pojazdów, ale dobry gracz nie miałby problemów z większą armią od swojej. Wszystkich którzy się tu wypowiadają proszę o zagłosowanie w ankiecie i wypowiedzenie się na ten temat...

Последний раз редактировалось Folkner Ср янв 30, 2008 2:25 pm, всего редактировалось 1 раз.
.
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Контактная информация:
Gatlingi jednym strzalem zabijajac ludzi to porazka bedzie. Wjezdzasz tym do bazy i wygrywasz chyba ze ten drugi caly czas kampi ludzmi w budynkach co jest troche nierealne.
Jak musisz wytlumaczyc jakos gatlingi to wez pomysl ze one maja rozrzut jak jasna cho**ra przeciez wiec moga nie trafiac i dawac mniejsze obrazenia
Tak btw ja nie widze Balance Moda jako porazke tylko poprostu wstrzymane prace z powodu zadnej kooperacji od reszty, jak zreszta z wiekszoscia rzeczy ktore sie robi.
Jak musisz wytlumaczyc jakos gatlingi to wez pomysl ze one maja rozrzut jak jasna cho**ra przeciez wiec moga nie trafiac i dawac mniejsze obrazenia

Tak btw ja nie widze Balance Moda jako porazke tylko poprostu wstrzymane prace z powodu zadnej kooperacji od reszty, jak zreszta z wiekszoscia rzeczy ktore sie robi.
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Контактная информация: