Gadka
Gadka
Witam i mam pytanie odnośnie gadki żołnierzy i nie tylko chodzi mi o to czy da się z gry wyciągnąć takie hasełka jak np. "Mam coś zrobić ?" "Może minęłam się z powołaniem" itd. czy jest jakiś "wyciągacz" do tego np. do pliku mp3 lub WAVE ?
Z góry THX
P.S. Jak sobie zrobić avatara z żołnierzem z OW np. jak ma Radzio ? ;p
Pozdrawiam gycik
Z góry THX
P.S. Jak sobie zrobić avatara z żołnierzem z OW np. jak ma Radzio ? ;p
Pozdrawiam gycik
- Backero
- Community Veteran
- Dátum registrácie: Št Okt 18, 2007 5:36 pm
- Kontaktovať používateľa:
Da się wyjąć takie gadki otwierając plik Data1.owp w PakViewie. Tam powinieneś znaleźć (nie chce mi sie teraz szukać konkretnej ścieżki). Nie mam pewności co do tego, gdyż Data1.owp zawiera raczej materiały dla wszystkich wersji językowych, a głosy postaci są chyba jedyne, które mogą tam nie być 
Co do tego robienia avatarów to jest taki program w katalogu Original War o nawie XichtEd. Jego obsługa jest banalnie prosta. Poradzisz sobie.
Jeśli zechcesz dać ten avatar na forum to po zrobieniu zrób mu screena i zapisz w formacie *.jpg.

Co do tego robienia avatarów to jest taki program w katalogu Original War o nawie XichtEd. Jego obsługa jest banalnie prosta. Poradzisz sobie.
Jeśli zechcesz dać ten avatar na forum to po zrobieniu zrób mu screena i zapisz w formacie *.jpg.
- Gothuk
- Site Administrator
- Dátum registrácie: Ut Sep 04, 2007 6:10 pm
nie nia ma, poza tym, nie wiem w jakim sa formacie te 'gadki' jesli w *.wav no to przykro. pakview nie ma mozliwosci wyciagania plikow dzwiekowych ...gycik napísal:czy jest jakiś "wyciągacz" do tego np. do pliku mp3 lub WAVE ?
ale przed zapisem wykadruj tylko sam obrazek z twarza ;P (tj usun wszystko poza obrazkiem)Backero napísal:Jeśli zechcesz dać ten avatar na forum to po zrobieniu zrób mu screena i zapisz w formacie *.jpg.
- Gothuk
- Site Administrator
- Dátum registrácie: Ut Sep 04, 2007 6:10 pm
Anarchy napísal:Tak samo jak winrarem.
tego nie robi sie win rarem (tylko pakviewem), tylko w podobny sposob do tego jak to sie robi z normalnymi archiwami w win rarze ...gycik napísal:Nie wiem jak to się robi winrarem
nie wiem co tu nie umiec, nie dosc ze pakview jest w calosci po polsku, to takze jest az intuicyjny, ze nawet amator powinien umiec sie nim poslugiwac ...
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Dátum registrácie: Pi Feb 17, 2006 3:02 am