Dávná Minulost - Demo 2
Dávná Minulost - Demo 2
Mod Czeski jesteś Asmarovem po wylądowaniu docierasz do bazy.....
Język czeski,mod waży 16,8 MB
Mod ma ponad 8 misji
LINK: https://original-war.net/files.php?id=91
Język czeski,mod waży 16,8 MB
Mod ma ponad 8 misji
LINK: https://original-war.net/files.php?id=91
Naposledy upravil/-a Creative v So Okt 31, 2015 7:48 pm, upravené celkom 2 krát.
- Moonstrider
- Soldier level 4
- Dátum registrácie: Pi Nov 09, 2007 11:10 pm
- Kontaktovať používateľa:
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
- Dátum registrácie: Ne Mar 08, 2009 5:13 pm
Chyba nie dorobili tej misji, bo u mnie też dialogów ani celów misji nie ma D:<Moonstrider napísal:Musisz zająć czołgi którymi zaatakowali Cię amerykanie oraz dobudować kilka z surowców uzyskanych z rozebrania bazy ( zbrojownia, wieżyczki, lab etc). Następna misja jest ciekawsza bo nie ma (przynajmniej u mnie) dialogów ani celów misji ^^ No i moich 7 mechaników atakują amerykańscy żołnierze xD
[ Dodano: Pią Lip 31, 2009 11:59 am ]
Nie kapuję, co trzeba robić w 6 misji

-
- Soldier level 2
- Dátum registrácie: Ne Máj 24, 2009 9:56 pm
Re: Dávná Minulost - Demo 2
Raczej niecałe 8, bo ósmej nie da rady.(według mnie niedokończona)Black-Men napísal: Mod ma ponad 8 misji
ja mam problem w misji lisia nora, to chyba 6 ( wg. normalnej ruskiej kampanii) zdobylem wszystko, opracowalem wszystkie techy ( z bomba wlacznie) i nic, wyprodukowalem 2 pojazdy dla kurta i hanke ( raz Ar, potem Ru czolgi) i nadal nic.... HELP xD
-
- Soldier level 2
- Dátum registrácie: Ne Máj 24, 2009 9:56 pm
Chodzi ci gdzie ma sie te 3 arabskie bazy zdobyc i chyba 10 syberytu?Ghost napísal:ja mam problem w misji lisia nora, to chyba 6 ( wg. normalnej ruskiej kampanii) zdobylem wszystko, opracowalem wszystkie techy ( z bomba wlacznie) i nic, wyprodukowalem 2 pojazdy dla kurta i hanke ( raz Ar, potem Ru czolgi) i nadal nic.... HELP xD
Jak tak to ja tez utknalem. Moze to jest niedokonczona, kto wie?
// Nie musisz powiekszac czcionki, jesli nie masz czegos naprawde waznego do powiedzenia, normalna jest wystarczajaco dobrze widoczna - Gothuk