Cheater Matrix powrócił w pełnej formie.

Wszystko o graniu w OW w sieci.
Incantatoris
Soldier level 6
Soldier level 6
Dátum registrácie: So Sep 13, 2009 6:13 pm
Kontaktovať používateľa:

Re: Cheater Matrix powrócił w pełnej formie.

Beitrag od používateľa Incantatoris »

PioLo hat geschrieben:Jezu jacy wy jesteście tempi asz mi waz zal,po 1: Nacie sie cb i oc w ych zasadach chodzi.
Po 2:Naucie sie czytac wykresy z OW i nie pie***lcie ze ktos ku**a chatuje bo mie to osbiscie wku**ia.
Po 3:Odjebcie sie k***a od Matrixsa noooby zajebane.
Po 4:Wykres ktury tam jest przectawia czysta gre cb a nie jakies chaty czeba byc naprawde tempym umslowo zeby nie zrozumiec tego.
Po 5:Na CB niejest tylko sam sierodek dzieci kochane wazny ale tez pozycje boczne na kturycch jest duzo szkznek.ale jezli ktos niezna cb to tego nie zrozumie.
Rozumiem, że niektórzy NIE MOGĄ pisać poprawnie po polsku, ale z szacunku do nas powinnien to przypuszcić przez Word, który na pewno by to poprawił... Samo to, że się szanuje swoją ojczyzne i jej język, powinno próbować jak najmniej robić błędów gramatycznych oraz ortograficznych (sam je popełniam - jestem tego świadom). Dobrze, że po 2x krotnym przeczytaniu w KOŃCU zrozumiałem wszystko, chociaż... pkt. 1 nadal jest nie zrozumiały dla mnie.
My nikogo nie wyzywaliśmy, ani nie obrażaliśmy. Jak napisał Radzio: "Mamy rozwiać wątpliwości, a nie obrzucać się błotem". Dlaczego Matrix nie przedstawił swoich dowodów ani nic? Nie bronił się... "koledzy" muszą to robić za niego. Dlaczego? To że zagra z kimś 1 vs 1 to niczemu nie będzie dowodzić. Nie oczyści go z zarzutów.
Żeby było śmieszniej to oddzielnie skomentuje dwa zdania:
Po 4:Wykres ktury tam jest przectawia czysta gre cb a nie jakies chaty czeba byc naprawde tempym umslowo zeby nie zrozumiec tego.
Miałbym wątpliwości do tego, kto tutaj jest "tempym umyslowo"... Ten post chyba nie wymagał od ciebie dużo czasu na przemyślenie, hę?
Chaty to są czaty... Cheaters - oszustwa. Róźnica tylko paru liter, a jednocześnie inne znaczenie słowa.
Po 5:Na CB niejest tylko sam sierodek dzieci kochane wazny ale tez pozycje boczne na kturycch jest duzo szkznek.ale jezli ktos niezna cb to tego nie zrozumie.
Nazywanie ludzie starszych (ja za pewne się do tej grupy nie zaliczam) od siebie, "dziećmi kochanymi", nie jest zbyt dojrzałe. Wręcz śmieszne
You're mom is hot. Ok. frack it. I lied. What you gonna do?!
Bild
Czerpię wiedzę z Internetu. Krzywdzę sam siebie.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Dátum registrácie: Do Jan 04, 2007 9:45 pm
Kontaktovať používateľa:

Beitrag od používateľa Antitheus »

Ech, szczeniackie teksty. W sumie Radzio może powinniśmy wrócić do naszych testów? tym razem pod kątem sprawdzania przeróżnych cheat enginów, art money itp.

Kolejna sprawa, jeśli którykolwiek użytkownik zapomni co znaczy dobre wychowanie i normalna wypowiedź pisemna w tym temacie, następnym razem wyłapie baniacza. Niech ten żałosny przykład wypowiedzi Piola będzie ostrzeżeniem. Forum jest od tego aby prowadzić dyskusję na poziomie a nie rzucać w siebie błotem.
Philly
Community Veteran
Community Veteran
Dátum registrácie: Mi Apr 12, 2006 6:28 pm

Beitrag od používateľa Philly »

matrix, im waiting 8)

i zeby bylo jasne, wszelkie manual,laser rushe jakie sadze masz zamiar wykonac, bo nie widze innej alternatywy dla ciebie aby wygrac nawet ze mna, nie spiora z ciebie zarzutow :).

Radze pograc normalnie(wiesz co to znaczy mimo wszystko mam nadzieje?), i odstawic kolegow z japonskich kreskowek, ktorzy maja ewidentne rozdwojenie jaźni. (przyklad Kopernika roz***al mnie doszczetnie :D)
Bild
Anarchy
Site Moderator
Chad
Dátum registrácie: Do Mai 03, 2007 11:02 am

Beitrag od používateľa Anarchy »

ku**a, wytłumacz mi ktoś, jakim cudem można zrobić 6 hg an cb, to wtedy uwierzę, że matrix nie cheatuje..
Serpent
Soldier level 10
Soldier level 10
Estonia
Dátum registrácie: Di Jul 07, 2009 9:13 pm
Kontaktovať používateľa:

Beitrag od používateľa Serpent »

Proste ale bezużyteczne na dłuższą metę, polega to na rozebraniu na skrzynki nie potrzebnych budynków (w tym laboratorium uzb i komp!) i budowanie komory na koła za 35 skrzynek.Oczywiście nie wspomnę o jakości tych hg...
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Anarchy
Site Moderator
Chad
Dátum registrácie: Do Mai 03, 2007 11:02 am

Beitrag od používateľa Anarchy »

Hm, policzmy - min 40 skrzyń na elektry (2x na rope), 120 na laba (z odzysku ok. 40-60), 10 na ropę, faba 80 + 15(czy 20)za rozb. komp, 40 za gąsienice i cywilną, 35 na komorę, 6x85 na HG. Coś mi się zdaje, że o czymś zapomniałem.. No ale - 40 + 60 (+-10), + 10 + 80 + 15 + 40 + 35 + 425 = 705
Aha, odjąć 20 za bunkry...
A teraz podsumujmy normalną grę moją taktą, zakładając, że zrobię 5 hg:
4x 30 na elektry, 120 na laba (0 odzysku), 10 na ropę, 55 na dobudówki do faby, 80 za fabę, 55 za komorę, 5x85 i odjąć 20 za bunkry.. Czyli 865.
Niby możliwe prawie 8, ale on ponoć zrobił takie hg, które rozjebały przeciwnika, a na 0 badaniach nic nie poradzą..

Edzia: Nie, ku**a, nie możliwe, żeby była taka nadwyżka.. Rano sprawdzę, jak będę miał czystszą krew..
Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran
Dátum registrácie: Di Aug 14, 2007 10:44 am
Kontaktovať používateľa:

Beitrag od používateľa Michaeilo »

Obejrzę parę programów do cheatowania i zobaczę, który ewentualnie będzie działać na OW.
Prawdę mówiąc, to temat wydaje się ciekawy i rozwojowy.
ElPolaKo
Soldier level 0
Soldier level 0
Dátum registrácie: So Okt 18, 2009 9:18 pm

Beitrag od používateľa ElPolaKo »

witam
anarchy, można mieć 6 hg na cb, jestem tego żywym przykładem.
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland
Dátum registrácie: Fr Jul 28, 2006 10:58 am

Beitrag od používateľa Radzio »

Widzę, że same mastery się wypowiadają.
SonGoku
Soldier level 0
Soldier level 0
Dátum registrácie: Do Aug 27, 2009 8:50 am

Beitrag od používateľa SonGoku »

Incantatoris hat geschrieben:Ja już byłem podczas tej afery turnieju, że on oszukuje, ale teraz mam pewność. Panie, nie posiedzisz u mnie na serwerze.
Incantatoris, weź mnie w takim razie oświeć... Bo ja mam inne zdanie na ten temat... A skoro jesteś taki pewien, to czy jak kieeeedyś by wyszło, że Matrix jednak nie cheatuje (no ale gdzie tam, przecież ty jesteś pewien, że to cheater...), to odejdziesz na zawsze ze sceny OW za oszczerstwa i niszczenie dobrego mienia Matrixa???
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Hm, to widzę masz fajne pojęcie o życiu.
Incantatoris
Soldier level 6
Soldier level 6
Dátum registrácie: So Sep 13, 2009 6:13 pm
Kontaktovať používateľa:

Beitrag od používateľa Incantatoris »

Tak jak powiedział to SAIL Professor: Masz fajne pojęcie o życiu. Jeżeli się okaże, że nie cheatuje to nie zapomne przeprosić ;) Masz moje słowo. Co do tego "to odejdziesz na zawsze ze sceny OW za oszczerstwa i niszczenie dobrego mienia Matrixa???", to mam co do tego mieszane uczucia... Żadnego mienia nie niszczyłem, chodziło ci raczej o imię, czyż nie? Nie włamałem mu się do mieszkania i niczego nie niszczyłem. Jestem niewinny! :D
You're mom is hot. Ok. frack it. I lied. What you gonna do?!
Bild
Czerpię wiedzę z Internetu. Krzywdzę sam siebie.
KiLeR
Soldier level 2
Soldier level 2
Dátum registrácie: Di Aug 25, 2009 10:10 pm

Beitrag od používateľa KiLeR »

Po 1 Co do tekstu jaki napisal Nitek oskarzając gracza pod nickiem Martix ma on wiele niescisłosci po 1 matrix czesto ma problemy z netem, na matrixa bardzo czesto jest oczekiwanie ale jest to oczekiwanie okolo 5 sekundowe nie dłuze nigdy po 2 Matrix nie stracil 5 ludzi tylko 3 tak wynika ze słynych juz Skrenow z wykresami a po za tym z tego co mi wiadomo jest na cb Rzadki respawn ludzi wiec matrixowi zostalo 12 ludzi wiec mogl w miare normalnie funkcjionowac , a co do zrobienia 4 HG przez czas w ktorym phili naprawiał swoje hg jest to mozliwe byla to pewnie okolo 14 minuta gry moze troche wczesniej 3 poziom podstawy mechaniki juz dobrze rozwiniete jak na cb skrzynki hmm na 3 mogl zebrac na 4 juz bym polonizowal ale jak moze jechal na 2 komy to jest to mozliwe potrzebowal 340 szkyn na 4 hg.
Wracajac do wykresu skrzyn wydaje mi sie ze do okolo 16 minuty gra jest czysta z wykresow wynika tylko ze matrix miał troche wiecej szkyn zdaza sie nie raz sie gralo zrobilo sie 2 czy 3 hg i ni ma skrzyn a drugi gracz wjedzal z 4 5 i był szybszy w zbieraniu skrzyn logiczne co nie ropa jest na bardzo podobnym poziomie do tej 20 minuty. a Co do reszty czasu wykresu zeby sie nie rozciagac za długo pewno przejal przewage pewnie phili był pewny ze matrix nie wytrzyma naporu 5 hg i sie przeliczyl i jak to nitek napisal pozniej Matrix przejol przewage zbieral szkynie robil hg mozliwe ze na 2 komory zbieral te skrzynie jak jzu wczesniej wpomnialem i potem robil rakietki wiec gdzie tu chetowanie , ze zbieral szkynie a phili nie

Po 2 kto wam pozolil oczerniac drugiego gracza pytam sie kto myslicie ze troche gracie to juz wam wszytko mozna kazdy ma prawo do gry powtarzam kazdy nie podoba ci sie styl grania 2 osoby graj z innymi proste logiczne czy to cheater czy to slaby gracz przez wielu nazywany (Niobem), czy to pro czy to old player kazdy ma prawo sobie pograc i nikt wam nie dal prawa oczerniania 2 osoby (zaraz bedziecie pier**lic ze my nie oczerniamy my swoje komentarze tylko piszemy ale jak ktos chce obronic Matrixa jest zrownamy z blotem ,wyzywany spodziewam sie ze mnie tez to spotak ale nic wolnosc slowa!!!!!!!).

Po3 zadam wam proste pytanie kim jest Matrix ????? ile gra w OW ???? ja tego niewiem przeszedl kiedys zagrac odrazu gral dobrze a niewielu takis spotkalem a jak spotaklem to sie potem okazalo ze sa graczami z GSA wiec zapytam sie was jeszcze raz kim jest MAtrix jak mi ktos powie to moze wtedy uznam ze chetowal

Po4 i zarazem ostanie Nitek nie baw sie w szerloka cholmsa tylko zacznij grac bo twoje dowody sa wedlug mnie ch**a warte niewiem co tym chciales osiagnoc ale jak masz poszlaki znajdz mocne dowody a nie z poszlakam lecisz i je ujawniasz dopuki za reke nie zlapiesz nie oskarzaj drugiej osoby :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

dziekuje za uwage mam nadziej ze post nie zostanie usuniety 8)
Zuletzt geändert von KiLeR am Mo Okt 19, 2009 11:39 pm, insgesamt 1-mal geändert.
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Dátum registrácie: Fr Feb 17, 2006 3:02 am
Kontaktovať používateľa:

Beitrag od používateľa YuriStriatov »

Boze moj ludzie zamiast sie wywodzic kto co mysli sie stalo, to moze podajcie dowody za i przeciw? Bo poki co to ja - obserwator ze tak powiem postronny - widze screena gdzie skrzynie matrixa sie wahaja lepiej jak tym co sobie magicznie tworzyli tony surowcow bugiem przed 1.09. Bo straty pojazdow takie same po obu stronach, tyle ze strona ktora kontrolowala mniej mapy nagle ma wzrosty ekonomiczne lepsze od obietnic Balcerowicza. Wezcie udowodnijcie wpierw ze to jednak nie dzieki czitom/bugom mu sie tak udalo zamiast puszczac dramaty ktore niewiele do tematu wnosza.
Bild
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Wiesz, Yurek, jak jest okazja, to wszyscy chcą sobie pofilozofować.
Może powinienem zacząć od którejś z wypowiedzi Cycerona? :P
IMO, jedynie znaczny wzrost skrzynek mimo braku kontroli środka może być niepokojący, co do reszty nic nie ma tam dziwnego.
Ja nie grałem nigdy z Matrixem, powtórzę jedynie swój wkład w argumentację: kod SAILa nie wyróżnia żadnej pozycji, więc jak ktoś twierdził, że "na dole spada więcej", to nie miał racji. Tyle.
Zamknuté