Rozumiem, że niektórzy NIE MOGĄ pisać poprawnie po polsku, ale z szacunku do nas powinnien to przypuszcić przez Word, który na pewno by to poprawił... Samo to, że się szanuje swoją ojczyzne i jej język, powinno próbować jak najmniej robić błędów gramatycznych oraz ortograficznych (sam je popełniam - jestem tego świadom). Dobrze, że po 2x krotnym przeczytaniu w KOŃCU zrozumiałem wszystko, chociaż... pkt. 1 nadal jest nie zrozumiały dla mnie.PioLo писал(а):Jezu jacy wy jesteście tempi asz mi waz zal,po 1: Nacie sie cb i oc w ych zasadach chodzi.
Po 2:Naucie sie czytac wykresy z OW i nie pie***lcie ze ktos ku**a chatuje bo mie to osbiscie wku**ia.
Po 3:Odjebcie sie k***a od Matrixsa noooby zajebane.
Po 4:Wykres ktury tam jest przectawia czysta gre cb a nie jakies chaty czeba byc naprawde tempym umslowo zeby nie zrozumiec tego.
Po 5:Na CB niejest tylko sam sierodek dzieci kochane wazny ale tez pozycje boczne na kturycch jest duzo szkznek.ale jezli ktos niezna cb to tego nie zrozumie.
My nikogo nie wyzywaliśmy, ani nie obrażaliśmy. Jak napisał Radzio: "Mamy rozwiać wątpliwości, a nie obrzucać się błotem". Dlaczego Matrix nie przedstawił swoich dowodów ani nic? Nie bronił się... "koledzy" muszą to robić za niego. Dlaczego? To że zagra z kimś 1 vs 1 to niczemu nie będzie dowodzić. Nie oczyści go z zarzutów.
Żeby było śmieszniej to oddzielnie skomentuje dwa zdania:
Miałbym wątpliwości do tego, kto tutaj jest "tempym umyslowo"... Ten post chyba nie wymagał od ciebie dużo czasu na przemyślenie, hę?Po 4:Wykres ktury tam jest przectawia czysta gre cb a nie jakies chaty czeba byc naprawde tempym umslowo zeby nie zrozumiec tego.
Chaty to są czaty... Cheaters - oszustwa. Róźnica tylko paru liter, a jednocześnie inne znaczenie słowa.
Nazywanie ludzie starszych (ja za pewne się do tej grupy nie zaliczam) od siebie, "dziećmi kochanymi", nie jest zbyt dojrzałe. Wręcz śmiesznePo 5:Na CB niejest tylko sam sierodek dzieci kochane wazny ale tez pozycje boczne na kturycch jest duzo szkznek.ale jezli ktos niezna cb to tego nie zrozumie.