Nowy klan!!
Nowy klan!!
Osobiście oglaszam , że został stworzony nowy klan, a mianowicie QQ-Warr . Założycielem jestem ja i Ghost (jeszcze z nim nie wiadomo) . Chętnych proszę o złapanie mnie na lobby lub proszę pisac na moje gg 10673438.W OW JESTEM FREDZGRED.
Miki ;p
- Woozi
- Soldier level 5
- Dátum registrácie: Sun Sep 06, 2009 3:53 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nowy klan!!
noob clanom mówimy stanowcze NIE
"Nie wierzcie ludziom, którzy nie piją! Abstynenci nie piją, bo się boją, że po pijaku powiedzą o sobie coś, czego inni mają nie wiedzieć."
Józef Stalin
Józef Stalin
Nitek wrote:Z Woozim lepiej uważaj - jest jak bazyliszek: spojrzysz mu prosto w oczy i dostaniesz z glana w twarz
- Nitek
- Community Veteran
- Dátum registrácie: Mon Apr 13, 2009 4:13 pm
98 - czyżby to rok urodzin?
Nie ma pełnej nazwy, strony klanu etc. Nie wiem kogo to ma zachęcić. Każdy i tak wie, że BiH > all

Nie ma pełnej nazwy, strony klanu etc. Nie wiem kogo to ma zachęcić. Każdy i tak wie, że BiH > all

słuchaj Woozi ja cie do niczego nie zmuszam ale zapamietaj to sobie
NIE JESTEM NOOBEM!!
NIE JESTEM NOOBEM!!
Miki ;p
arararar po h*j ten temat tutaj? tutaj sa tylko grafiki itp
I JESTES NOOBEM
EDIT
Wczoraj gralem z toba sw no zarypisty byles w 5min cie zjechalem
I JESTES NOOBEM
EDIT
Wczoraj gralem z toba sw no zarypisty byles w 5min cie zjechalem
Nikt was tak nie *****
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.
- Gothuk
- Site Administrator
- Dátum registrácie: Tue Sep 04, 2007 6:10 pm
ehh z takim nastawieniem do nowych klanow to nigdy scena sie nie zwiekszy, bo oczywiscie kazdy nowy = noob.
ludzie dajcie sobie na wstrzymanie... moze akurat ten klan bedzie staral sie grac zgodnie z zasadami?
ludzie dajcie sobie na wstrzymanie... moze akurat ten klan bedzie staral sie grac zgodnie z zasadami?
- Antitheus
- Kung Führer
- Dátum registrácie: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
I dorzucając trzy grosze do opinii Gocia, która trafia w meritum waszych problemów, obrażanie kogokolwiek na forum jest zabronione. Osoby, które się nie dostosują dostana warna. Pogadajcie sobie o nowym klanie, owych klanach a nie o tym, kto, co i gdzie jest noobem.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Incantatoris
- Soldier level 6
- Dátum registrácie: Sun Sep 13, 2009 6:13 pm
Zgadzam się z Gotem i Antim... jeżeli będziecie każdy nowy klan, założony przez newbie (NIE NOOBA!) nazywać noob-clanem, to można powiedzieć, że sami nie jesteście lepsi
@miki98: Życze powodzenia z klanem
Mogłeś więcej informacji podać, tak jak już wspomniał: pełną nazwę, listę członków czy też adres do strony. Jeżeli potrzebujecie z czymś pomocy, to możecie do mnie pisać na pw. Chętnie pomogę

@miki98: Życze powodzenia z klanem

Oo , dobrze wiedziec ze jestem zalozycielem klanu QQ..... FRED !!! mowilem Ci, ze nie chce narazie sie powiązywać z żadnym klanem. A takimi numerami zmniejszasz szanse, że dołącze do ciebie...
- Woozi
- Soldier level 5
niedługo się o tym Kubusiu przekonamyNitek wrote:BiH > all
top: Co co komu klany składające sie z noobów/newbie ? Dla mnie to idiotyczne.
Ktoś mądry napisał:
i radzę się tego trzymać, bo jeśli jeden z leaderów nie wie o założeniu klanu to nie wiem czy zakładanie go ma wogle jakiś sens.Oczywiście klan założyć może kazdy kto ma na to ochotę i czuje się na siłach, jednak należy pamiętać, że zakładać go powinna osoba biegła w grze, mająca spory szacunek w społeczeństwie a także taka, która jest dosyć komunikatywna i potrafi zbratać sobie członków i zawrzeć sojusze
Tak samo wybieranie kogoś niekompetentnego na leadera może się skończyć zle(look). W tym wypadku skończyło się wojną której wynik niedługo będzie znany.
"Nie wierzcie ludziom, którzy nie piją! Abstynenci nie piją, bo się boją, że po pijaku powiedzą o sobie coś, czego inni mają nie wiedzieć."
Józef Stalin
Józef Stalin
Nitek wrote:Z Woozim lepiej uważaj - jest jak bazyliszek: spojrzysz mu prosto w oczy i dostaniesz z glana w twarz
- Lesio
- Community Veteran
- Dátum registrácie: Wed Apr 12, 2006 2:47 pm
kazdy nowy klan jest dobry moim zdaniem daje to mozliwosc prowadzenia turnieji klanowych etc, a jezeli jest to "noob klan" to chyba tym lepiej dla nas mniejsza konkurencja ^^
btw woozi daj mi jakis kontatk do siebie najlepiej gg
btw woozi daj mi jakis kontatk do siebie najlepiej gg
- Antitheus
- Kung Führer
- Dátum registrácie: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
Wg mnie powstawanie nowych klanów jest czymś dobrym - przyjmowanie newbie też jest sporą zaletą, gdyż ci będą mogli się wyszkolić pod okiem 'starszych' graczy. jest tylko jedno zastrzeżenie, wg mnie klan właśnie powinien zawierać parę asów w rękawie, tudzież paru dobrze grających a co więcej znanych i szanowanych graczy na pozycji dowództwa czy też oficerstwa.
btw.
btw.
Ktoś mądry napisał:

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- torba12345
- Soldier level 4
- Dátum registrácie: Mon Aug 17, 2009 10:53 am
wez co za temat gorsi idioi byli i zakladali klany bez pytania -,-
Zawsze Nielegalnie
- Witcher
- Soldier level 7
- Dátum registrácie: Tue Dec 08, 2009 12:33 pm
Ja jestem za co z tego, że założyciel klanu jest noobem(Co wcale nie oznacza, że mam Cię za nooba). Skoro scena ma się rozwijać to niech Miki załatwi ekipę i założy swój wymarzony klan. Btw. Nitek co z tego, że all> BiH? O_o Jakaś mania? Jest wiele graczy na OW a BiH to jedynie może 1/4 sceny. Jeżeli klan będzie podtrzymywał zasady obowiązujące na scenie to jestem na tak!
NIECH SCENA SIĘ ROZWIJA!
NIECH SCENA SIĘ ROZWIJA!

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
- Woozi
- Soldier level 5
majonez gratuluje refleksu, widzę że masz podstawy do zostania archeologiemNapisane: So gru 19, 2009 7:24 pm
Józef Stalin
Józef Stalin