Mam takie pytanie czy u każdego z was znajduje trojana na płytce z OW na autostarcie?? U mnie wygląda to tak wkładam płytkę rozkręca się i nagle avast wykrywa trojana w autostarcie i jednocześnie go blokuje co powoduje że muszę uruchamiać instalator wchodząc na dysk i klikając SETUP.Jeżeli u każdego tak jest czy to dowcip altaru czy po prostu w play-u kopiowali z 1 płytki na której był wirus bo troszkę to dziwne.
PS.
nie wiedziałem jak nazwać temat jak ktoś z adminów miałby lepszy to zmieńcie
u mnie raz tak jest raz nie to chyba raczej zależy od antywira bo pomiędzy instalowaniem miałem różne anty wiry od nortona przez protector plus na avascie kończąc a na 1 i 3 mi pokazywało ze trojan od razu mówię ze protector plus o wiele lepszy od niech szybko skanuje i w trybie szybkim usuwa wszystkie wirusy;)
pijanymis a to chyba oryginalna plytka to nie jest :p
wiec mozliwe ze przed nagraniem byl plik zainfekowany
albo po prostu avast sam ma w sobie wira ktory swiruje :p
Proszę o szacunek w stosunku do mojej osoby
Pozdrawiam wszystkich
Oryginalna CD1 a cd2 musiałem ściągać niestety a trojan jest na cd1 tak samo u 2 kumpli jest ze 1cd z trojanem w autostarcie i to też na oryginalnych sąsiad miał 4 płytki oryginalne z OW z 2 gazet i to samo.
najprościej mówiąc OW posługuje się starymi skryptami. Nowsze antywirusy traktują to jako zagrożenie - są w błędzie. tak samo jest w przypadku zainstalowania patcha 1.10b.
Czasami zdarza się też że na dyski przenośne(peny,cd...) włażą nam wirus z końcówka .lnk co nieźle miesza.
Btw Miś, sprawdź płytki innym antyvirem na innym kompie.
Choć może jest tak jak Anti mówi bo u mnie avg na win7 też wariuje z autorunem OW.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Radzio a écrit :Jak masz legalną Windę, to weź av od MS. Mimo wątpliwej skuteczności nie jest taki wkurzający ^^
Od razu strzel se w łeb LOL! Ten antywirus od M$ to jeden wielki, niesmaczny żart. Polecam unikać go szerokimi, dwoma krokami.
Ja z swojej strony polecam Comodo. Wymaga tylko odrobiny cierpliwości i skonfigurowania. Tak to najlepszy antywirus 4ever!!!!!!!!!!!!111111oneoneoneeleven
You're mom is hot. Ok. frack it. I lied. What you gonna do?!