Witajcie!
Robiłem sobie animowaną sygnaturkę i wpadłem na pomysł aby stworzyć kilka userbarów pod forum. Umieszczone są na moim wordpressie, nie na imageshacku czy gdzie indziej tak więc bądźcie pewni że będą.
Wykonałem je w prosty, niebanalny sposób, nie wyróżniają się niczym innym prócz napisem, wykonane aby ładnie wyglądały, estetycznie (tak, znaczek, tło, napis - prostota sama w sobie którą kocham )
Wymiary: 350px/19px
Format: .png
Co tu dużo mówić - dobra robota. Estetyczny wygląd, mały wysiłek, a efekt końcowy genialny! Tylko moim zdaniem te hybrydy niezbyt dobrze wyglądają, ale jak komuś nie pasuje, to nosić nie musi, nieprawdaż?
Szulce a écrit :Co tu dużo mówić - dobra robota. Estetyczny wygląd, mały wysiłek, a efekt końcowy genialny! Tylko moim zdaniem te hybrydy niezbyt dobrze wyglądają, ale jak komuś nie pasuje, to nosić nie musi, nieprawdaż?
prawda, nic na siłę ani na przymus ale zawsze można z tego zrobić np animowany userbar jak w moim przypadku
Prosiłbym o jakiegoś userbara z SoSem jeśli możesz ;p
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Serpent a écrit :Prosiłbym o jakiegoś userbara z SoSem jeśli możesz ;p
nie ma problemu, jutro zabiorę się za niego tylko co ma na nim być (konkretniej napis )
Zdaję się na Twoją wyobraźnie
Btw. napisz mi potem na gg to co mi pisałeś bo nie bardzo zrozumiałem o co ci chodziło ;d
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak