Może jeszcze nie wiecie, ale na steam'ie pojawiły się zniżki gier firmy Bohemia Interactive, w których znajduje się nasze wspaniałe OW. Original War kosztuje tam aktualnie, po zniżce 80% 0.9 euro co z kursem i podatkiem daje około 4zł, więc zachęcam wszystkich do zapoznania się z ofertą, która trwa do 19 Maja.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 4318446358
Info poszło na profil facebookowy lowcygier.pl. Możecie lajkować (ludzie zobaczą popularne info i pójdą "za tłumem") - może nawet któryś portal zechce napisać o grze. Byłoby miło zobaczyć kilka nowych mordeczek na forum i scenie.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
no ja sobie kupiłem kiedyś pin z paysafecard za 10 € i do tej pory zostało tylko 1 € to kupiłem dziś OW dla kolegi , hiszpana co mu się podoba ta gra
No pare nowych mordeczek na forum by sie przydało.
Raczej to polityka stosowana do wszystkich gier tego typu (UFO itp). Zakładam, iż ze sprzedaży tego typu gier na Steam Bohemia czerpie największe korzyści i stąd tego typu zabiegi.
(edit: choć UFO wciąż jest na GOG. Może chcą podnieść sprzedaż )
Na tych 2 serwisach Bohemia nie miała zarobków, bo to nie oni je tam udostępnili, dlatego chcieli ich usunięcia kiedyś. Jak widać udało im się. Acz co mnie dziwi, nie dogadali się chyba z GOGiem aby zostawić grę i zmienić osobę do której będzie kasa trafiała, bo gra została usunięta zupełnie. Niestety nie wiadomo jeszcze jak to jest z osobami, które już zakupiły grę, czy też została im ona odebrana, czy tylko została ukryta przed nowymi graczami.
A news to w sumie dobry pomysł, jak dostaniemy jakieś informacje o osobach, które miały u nich kupione, to się najwyżej uzupełni.
@Antitheus - możesz się tym zająć?
EDIT:
Mam już potwierdzenie. Osoby, które miały kupioną grę, nadal mają ją w swoim zasobniku. Ta została jedynie ukryta do kupna na nowo i GOG nie ma już prawa jej sprzedawać ani udostępniać dla kolejnych osób.
Cześć. Jestem nowy i jedną z tych osób co z sentymentu kupiły tą grę . Postanowiłem spróbować znaleźć jakieś aktywne community co to by może w przyszłości w multiplayer się wdrążyć.