Cox And Moszna Adventures
- Nefarem
- MODbase Moderator
- Dátum registrácie: Sat Jan 15, 2011 8:13 pm
Re: Cox and Moszna Adventures
Te mapy to istne arcydzieło, oryginalny pomysł.
Postawiłeś widzę na kreatywność.
Postawiłeś widzę na kreatywność.
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
- Nitek
- Community Veteran
- Dátum registrácie: Mon Apr 13, 2009 4:13 pm
- Kontaktovať používateľa:
I can't ready 
Następnym razem poproś kogokolwiek, kto poprawnie potrafi pisać po angielsku, żeby przetłumaczył Ci wszystko, w poprawny sposób na ten język. To, co jest na filmiku, to dramat
Z resztą domyślam się, że mod będzie jedynie w języku polskim, więc jaki jest sens robienia trailera w języku angielskim?

Następnym razem poproś kogokolwiek, kto poprawnie potrafi pisać po angielsku, żeby przetłumaczył Ci wszystko, w poprawny sposób na ten język. To, co jest na filmiku, to dramat

Taki jest sens bo mod będzie języku angielskim, tak jak pozostałe moje mody.Nitek wrote:I can't ready
Następnym razem poproś kogokolwiek, kto poprawnie potrafi pisać po angielsku, żeby przetłumaczył Ci wszystko, w poprawny sposób na ten język. To, co jest na filmiku, to dramatZ resztą domyślam się, że mod będzie jedynie w języku polskim, więc jaki jest sens robienia trailera w języku angielskim?

- Antitheus
- Kung Führer
- Dátum registrácie: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
- Kontaktovať používateľa:

Spoiler:
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Can you ready for the best mod since 1.10b? Is you want be one of the persons who would be able play it before official release? The Black Men Studio Company are announcing the first alpha test. Doesn't wait! It are chance to be the first who taste it!
Nikt was tak nie *****
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.
początek mnie rozwalił
"Potrafisz się przygotować dla Przygody Coxy i Moszny?"
no ku*wa, trzeba będzie się przygotować psychicznie na to co on wypuści XD
Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.

https://trello.com/b/QkpOj7p7/nefarems-history
To forum jest już dawno przygotowane na popisy jego kreatywności. Wystarczy spojrzeć na poprzednie dzieła i tytuł obecnego. Ale zgodzę się z poprzednikami - angielski do poprawki (i to mocnej).

Nie umiem dobrze angielskiego, tak to jestXander wrote:początek mnie rozwalił

To może poproś kogoś, kto zna chociaż w stopniu komunikatywnym, żeby Ci pomógł? Na forum jest sporo ludzi, może ktoś się trafi.Creative wrote:Nie umiem dobrze angielskiego, tak to jestXander wrote:początek mnie rozwalił

Szulce wrote:To może poproś kogoś, kto zna chociaż w stopniu komunikatywnym, żeby Ci pomógł? Na forum jest sporo ludzi, może ktoś się trafi.Creative wrote:Nie umiem dobrze angielskiego, tak to jestXander wrote:początek mnie rozwalił
I wtedy każdy pomyśli, że to nie mod Creativa, bo nie będzie miał błędów. :/
Creativowi zależy na tym, aby osoby wiedzieli że to JEGO MOD

Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.

https://trello.com/b/QkpOj7p7/nefarems-history
Imho, ludzie na tym forum nie są jacyś ograniczeni, żeby nie zrozumieć, że nie da się być alfą i omegą, i że można potrzebować pomocy w niektórych dziedzinach.
Moda można uznać za nie swojego, jeżeli zerżnęło się od kogoś pomysł, wygląd menu albo inne mapy (no i proszenie o zbyt prosty kod SAIL' a). Ale jeżeli ma się własny pomysł i większy wkład, nie można mówić o czymś takim jak "nie jego mod".
Moda można uznać za nie swojego, jeżeli zerżnęło się od kogoś pomysł, wygląd menu albo inne mapy (no i proszenie o zbyt prosty kod SAIL' a). Ale jeżeli ma się własny pomysł i większy wkład, nie można mówić o czymś takim jak "nie jego mod".

- yamasznikow
- Soldier level 3
- Dátum registrácie: Wed Dec 03, 2014 2:12 pm
gdzie pobrać jakieś demo tego moda ???
Mod jeszcze nie wyszedł, będzie miał premierę gdzieś początek 2016r.yamasznikow wrote:gdzie pobrać jakieś demo tego moda ???
Jest gameplay w 1 poście, jako demko

Mój mod jest już dodany do Steam i tylko będzie na Steam. Udostępniony publicznie będzie po wydaniu finalnej wersji moda