Darkmaster, ale no... jesteś na takim samym stołku co Creative (z jego wypisanych danych tak wynika) więc robisz więcej, niż to co wyjaśniłeś z tego co Creative wypisał to: to creativ robi twoją robotę, a ty jego, obydwoje robicie to samo bo jesteś tak no wypisany.
tutaj masz odpowiednio wypisanych autorów D: (właściwie to blackmen powinien poprawić te kredyty.)
Spoiler:
Creative a écrit :Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Zbuntowane, zmutowany krowy ninja przybywają, zabijają głównych bohaterów i przejmują władzę nad światem. Nie wyobrażam sobie innego zakończenia tak wspaniałej historii.
Ja proponuję usiąść spokojnie i wygodnie, przeczytać od początku wszystkie dialogi( uważnie), a następnie przeanalizować wszelkie warianty i wybrać ten najbardziej pasujący...
" Ptakiem Hermesa nazywają mnie, zjadam swe skrzydła by poskromić się "
" Błogosławiony ten, co oparł się pokusie, albowiem on otrzyma Koronę Życia, Nowego Życia "
Kartezjusz: "Istniejesz, więc i wiesz, że istniejesz, a o tym wiesz dlatego, ponieważ wątpisz."
Tacyt: "Lepiej paść z godnością niż żyć w hańbie."
Czasy Kilera:
przewidywana ilość misji : 10
aktualnie zrobionych : 4
w trakcie: misja 5 - 90%, misja 6 - 10%
aktualnie prace stoją
A może tak: Moszna okazuje się być siostrą Coxa i nie mogą być razem, a główny antagonista okazuje się być ich ojcem. Gra kończy się wystrzeleniem przez gracza rakiety syberytowej w otwór systemu chłodzenia statku zbuntowanych zmutowanych krów ninja które stworzyły EON tuż przed tym jak chce on zniszczyć Ziemię wielkim potrójnym laserem.
Post Szymiewa nawiązuje do bardzo znanej wszystkim fabuły. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to prawdopodobnie i tak nie będziesz zainteresowany tym co wydarzy się 18 grudnia.
Anarchy: 101 rocznica pozbawienia władzy kedywa Abbasa II Hilmiego, wprowadzając jednocześnie na jego miejsce Husajna Kāmila?
Bartek Sz. a écrit :Czy ja o czymś nie wiem? Nigdy nie rozmawiałem z blackmenem, nie testowałem jego modów, ogólnie unikam trollów, a on mnie jeszcze wpisał do kredytów? Dobre XD Chyba, że to od kogoś innego zaczerpnięte, to się mogę zgodzić
Podałem dla Blackmena przykład, jak wygląda dokładne wypisanie osób którzy brali udział w tworzenie moda... ale chyba Blackmen nie zrozumiał, jak zawsze xD
Creative a écrit :Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Bartek Sz. a écrit :Czy ja o czymś nie wiem? Nigdy nie rozmawiałem z blackmenem, nie testowałem jego modów, ogólnie unikam trollów, a on mnie jeszcze wpisał do kredytów? Dobre XD Chyba, że to od kogoś innego zaczerpnięte, to się mogę zgodzić
Podałem dla Blackmena przykład, jak wygląda dokładne wypisanie osób którzy brali udział w tworzenie moda... ale chyba Blackmen nie zrozumiał, jak zawsze xD