Hmm... zastanawialem sie jak najprosciej ci to wytlumaczyc...
Chyba to bedzie tak:
wypakuj pliki z misja i jej plikiem gbi (wszystko do odpowiednich folderow oczywiscie)
zaladuj ta mape w edytorze i wybierz Export Ground Bitmap (czy cos w tym stylu)
wybierz folder do exportu i wsio.
Radzio pisze:Hmm... zastanawialem sie jak najprosciej ci to wytlumaczyc...
Chyba to bedzie tak:
wypakuj pliki z misja i jej plikiem gbi (wszystko do odpowiednich folderow oczywiscie)
zaladuj ta mape w edytorze i wybierz Export Ground Bitmap (czy cos w tym stylu)
wybierz folder do exportu i wsio.
Radzio, ale problem z tym że jak hce tą mapke wczytać edyorem to nic sie niedzieje edtor niereaguje
Nie mam juz sil na ciebie...
Daje jakis blad? cokolwiek? Powiedz wreszcie przeciez z ogolnikow niczego sie nie dowiem.
Ty mowisz tak: zrob mi to, bo mi nie dziala. Ale co i dlaczego? Badz dokladniejszy nastepnym razem.
ej ku**a nie moge LOL. Radziu daj se siana, jak k**tyn nie umie nawet opisac problemu to nie odpowiadaj, Phant ja tutaj bym był za banem ponownym dla niego, łamie regulamin ponownie w niejednym punkcie ^^ <= kolejny off topic, ale to dlatego że już nie moge patrzec na te jego problemy i zapewne wielu uzytkownikow forum tez, wiec dla dobra ogółu jest tylko jedno rozwiazanie, a może 2, albo ban, albo niech nikt nie odpisuje na te jego pytania w kółko o tym samym-.- <= tym miłym akcentem kończy off topica LOL mam nadzieje że z jakimś skutkiem...
Ale ku**a Nadol widzę, że zawsze musisz miec ostatnie zdanie Bez jaj zapominasz się... Dobrze wiem, że on łamie regulamin, ale poki co sie zamknął, więc po co komentować.
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
Nie takie ostatnie, i tak zaraz pewnie coś dopisze jankes, np. ze mu myszka nie chodzi w edytorze i nie wie który przycisk nacisnąć, ale mniejsza xd juz raczej nie mam nic do dodania, w poprzednim poście jest chyba wszystko jeżeli chodzi o moją skromną sugestie na obecna chwile;p
Ale widzisz taka różnica między wami że Jankes się zamknął wreszcie jak go prosiłem, a ty zawsze musisz coś dodać na koniec. Na szczęście tytaj nic już nie powiesz
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"