Bug w 15 misjii amerykanow. Prosze o pomoc.
- lukey_kolasa
- Soldier level 1
- Dátum registrácie: Ne Feb 25, 2007 2:23 pm
http://www.speedyshare.com/408254183.html
Nic z tym nie robicie, a pozniej jeszcze jestescie zdziwieni bo usuneli plik z servera -.-
Nic z tym nie robicie, a pozniej jeszcze jestescie zdziwieni bo usuneli plik z servera -.-
- NNPlaya
- Community Veteran
- Dátum registrácie: So Okt 14, 2006 4:52 pm
- Kontaktovať používateľa:
Ehh... Powstrzymam się od skomentowania.Preisiok napísal:ja właśnie też tak kiedys miałem...Tj. uratowałem ją, a ona po 30 minutach od śmierci Powella przybyła z 6 komputerowymi laserami. Nigdy później już tego nie było. Ogólnie w ow jest dużo bugów i jeszcze pewnie nie na jednego się nadziejesz ^^

Joan przybywa na 15 misję TYLKO jeżeli w 14 wyeliminujesz Rusków. Nie prowadzi ze sobą 6 laserów, tylko 4 i do tego 2 wyrzutnie rakiet.
Twoim problemem IssLance jest brak medali w poprzedniej misji. Dawanie savów w tym przypadku bez przechodzenia od nowa misji (bądź zapisu) 14 nic nie da.
Powell nie atakuje, bo brakuje jednego człowieka przy tym oddziale. Jak napisałem parę postów wyżej, został przy pustym pojeździe Joan. Więc albo sam na początku przejmiesz ten pojazd dla siebie, albo ukończysz poprzednią misję z wszystkimi medalami.
Ale do tego samochodu nie da sie wejsc. Mechanik idzie i zaczyna chodzic w prawo i w lewo, az w koncu go zabijaja. Z moimi ludkami jest podobnie (nie moga wsiasc). Gdy kiedys gralem na save pxt mial tylko 2 medale w 14 misji i wszystko bylo w porzadku
Moglby mi ktos przejsc 14 misje z 3 medalami? xD