Euro 2012 - czyli jak nasz rzad...
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Dátum registrácie: Fri Feb 17, 2006 3:02 am
- Kontaktovať používateľa:
Euro 2012 - czyli jak nasz rzad...
Euro 2012 - czyli jak nasz rzad probuje sobie poradzic z niedoborem rak do pracy:
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 54785.html
....... xD
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 54785.html
....... xD
Last edited by YuriStriatov on Mon Jul 23, 2007 2:46 pm, edited 1 time in total.
- Mules
- Community Veteran
- Dátum registrácie: Fri Feb 17, 2006 9:04 pm
A no pięknie sie zapowiada te ojro xDDD Swoja droga na maj 2012 podobno koniec swiata ma byc podobnoz, wiec wyobrazcie sobie jaki bauns bedzie - otwarcie mistrzostw, a tu ch*j koniec świata. Dobrze że rząd o tej przepowiedniej nie wie bo najpierw przepierdolili by hajs na Euro a potem zlozyli ze przepowiednia byla od ludzi z ukladu.
A tak na powaznie to juz ku**a widze jak moja stara idzie z usmiechem na ustach robic stadion. Nieporadnosc i glupota tego rzadu to juz przegiecie - tylko czekac az ludzi wyjda na ulice bo to co tu sie dzieje to juz ku**a jest przegiecie.
A tak na powaznie to juz ku**a widze jak moja stara idzie z usmiechem na ustach robic stadion. Nieporadnosc i glupota tego rzadu to juz przegiecie - tylko czekac az ludzi wyjda na ulice bo to co tu sie dzieje to juz ku**a jest przegiecie.
- YuriStriatov
- Site Administrator
Ja to sobie specjalnie cenie jeden z fragmentow tego artykulu, mianowicie:
Chcialbym pojsc na takie "szkolenie patriotyczne" i zobaczyc jak to wyglada ROTFL"Kto nie dopełnia obowiązków wynikających z rozdziału 16a ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy albo odmawia pracy w ramach przygotowań do organizacji EURO 2012:
- uważany będzie za niedojrzałego społecznie i będzie musiał przejść jednodniowe szkolenie patriotyczne w najbliższym Urzędzie Gminy. Następnie ma odpracować przewidziany limit w miejscu wskazanym przez szefa biura organizacyjnego EURO 2012".
- YuriStriatov
- Site Administrator
- NaDoL
- Community Veteran
- Dátum registrácie: Wed Apr 12, 2006 7:43 pm
temat
Uważasz że koniec świata to będzie pstryk i już ?xD wątpie,(poza tym Euro zaczyna się w czerwcu/lipcu a nie maju xd) według mnie to efekt cieplarniany zniszczy świat^^ tego lata już są zadatki, a w zimie prawie brak mrozów.A no pięknie sie zapowiada te ojro xDDD Swoja droga na maj 2012 podobno koniec swiata ma byc podobnoz, wiec wyobrazcie sobie jaki bauns bedzie - otwarcie mistrzostw, a tu ch*j koniec świata.
Więc nie ma co się przejmować Euro bo do niego nie dojdzie, bo będzie koniec świata xd

- NaDoL
- Community Veteran
- Dátum registrácie: Wed Apr 12, 2006 7:43 pm
temat
No właśnie, a to wszystko przez efekt cieplarniany xd coraz więcej ludzie wynajdują i używają rzeczy który wydzielają coraz więcej CO2 i dlatego tak jest.
I poza tą przyczyną to ja innej nie widze co do końca świata lol.
I poza tą przyczyną to ja innej nie widze co do końca świata lol.

- YuriStriatov
- Site Administrator
a ja na koniec swiata widze piekne grzyby nuklearne...
ej ku**a co z wami? nie chcecie isc do pracy?
Nie wiem czemu, ale kojarzy mi sie to z komunizmem i wysylaniem calego narodu do kopania rowow... (chociaz to zalezy od kraju... na kubie caly narod zbiera trzcine cukrowa xD)
ej ku**a co z wami? nie chcecie isc do pracy?
Nie wiem czemu, ale kojarzy mi sie to z komunizmem i wysylaniem calego narodu do kopania rowow... (chociaz to zalezy od kraju... na kubie caly narod zbiera trzcine cukrowa xD)
Pogardzać nadzieją, nie wstydzić się kłamstw, kochać nienawiść to być jednym z nas
- YuriStriatov
- Site Administrator