Czy MasterServer to aby napewno dobry pomysł?

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.

Czy usunąć MasterServer?

Tak
10
42%
Nie
13
54%
Nie wiem
1
4%

Celkom hlasov: 24

Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran
Dátum registrácie: mar. août 14, 2007 10:44 am
Kontaktovať používateľa:

Message od používateľa Michaeilo »

No i nie będzie subów, avatarów i innych dupereli...
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Dátum registrácie: ven. févr. 17, 2006 3:02 am
Kontaktovať používateľa:

Message od používateľa YuriStriatov »

Dropsik a écrit :Nom tylko że GSA już nie ma takich noobów i możesz w każdej chwili zminimalizować i robić zupełnie inną rzecz a tutaj żeby pogadać to musisz całą grę odpalić i to jest wielki minus tego całego "chat"-a
:roll:
1. Na gsa nie ma juz takich noobow no bo - bagatela - malo kto tam wogole wchodzi. Czy sie myle?
2. Jakby sie dalo tylko przez OW gadac, to uwazasz ze wogole by mnie to obchodzilo? Przez mIRC bedzie sie tez szlo polaczyc, a jak dalej nie pasi to ja nie wiem.

Co do subow: Jak tak bardzo chcecie placic za czat to zaden problem, da sie to urzadzic :P A o avatarach mozna pomyslec pozniej i nie bedzie do nich sub potrzebny jezeli juz zostana wprowadzone.

Jedna sprawa jest pewna: czat na MSie bedzie. A poitem porownamy ile osob gdzie siedzi, i gdzie sie lepiej ludziom przesiaduje. GSA tez jakies perfekcyjne nie jest bo zre proca kilka procent nawet jak nic sie nie dzieje i ogolnie jest wolne i ch**owe. Tak wiec tak jak powiedzialem zobaczymy, na koniec i tak decyduje scena.
Image
Mules
Community Veteran
Community Veteran
Dátum registrácie: ven. févr. 17, 2006 9:04 pm

Message od používateľa Mules »

Proste, ze MS musi byc. GSA ssie i to w kazdym calu, a jeszcze jak dochodzi do tego opcja polecznia przez IRC to bosko
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Image
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Dátum registrácie: jeu. janv. 04, 2007 9:45 pm
Kontaktovať používateľa:

Message od používateľa Antitheus »

No gsa to już przeżytek. Weźcie wprowadźcie adminów i wyróżnienia do tego bo będizemy mieli do cznienia z takim syfem jak na GSA ;)
stucuk
OWSupport.com Owner
Dátum registrácie: mar. avr. 18, 2006 12:10 am

Message od používateľa stucuk »

If you wish to try the system you can, new build of 1.10 has been release to OBT's.
- Stu
OWSupport
Napísať odpoveď