Master Server - duże zmiany!
Re: Master Server - duże zmiany!
Gratuluję wszystkim, którzy w to uwierzyli^^ Szczerze mówiąc, miałem nadzieję, że będzie większy odzew^^ Proponuję zostawić temat dla potomności.
- Nitek
- Community Veteran
- Dátum registrácie: lun. avr. 13, 2009 4:13 pm
- Kontaktovať používateľa:
No nie mogę się powstrzymać xD PW którą otrzymałem od Xero

Jak Gothuk się obudzi to dam jeszcze loga z mojej rozmowy z Xero na ten temat ^^Jak wiesz, mało ludzi z MSa jest zarejestrowanych tutaj na forum(te noobki i inni zwykli gracze), dlatego na forum nie wszystkich da się poinformować, a wiadomość w grze też nie będzie skuteczna: ktoś, kto się dowie, że OW będzie płatne,a nie będzie chciał płacić, od razu odinstaluje grę i pobierze se inną.
Tak więc, ktoś, kto nie zna jeszcze gry, albo nie ma pieniędzy - nie zapłaci. Jeśli dołączanie do gier za pomocą hamachi lub innych programów będzie równie obłożone opłatą, to już nawet nie będzie można grać z kolegami z gg, czy tam skąd...
Pomyślcie nad tym, bo naprawdę to się robi chore...
Gdyby już trzeba było nałożyć opłaty, to chociaż nie za dołączanie do gier, bo to mija się z celem...
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
- Dátum registrácie: dim. mars 08, 2009 5:13 pm
Nic dodać, nic ująć xD
Tylko pogratulować pomysłu ^^
- Gorki16
- Soldier level 5
- Dátum registrácie: jeu. janv. 29, 2009 1:02 pm
hehe wiedziałem gdzie się nie udzielić bo chciałem się wbić już na początku że był wczoraj
1 kwietnia xD
A tak przynajmniej fajnie sie czytało wasze wypowiedzi xD
1 kwietnia xD
A tak przynajmniej fajnie sie czytało wasze wypowiedzi xD
Anarchy, to podasz ten nr. konta?^^ Hehe pomysł niezły.
- Nitek
- Community Veteran
Nie wiem kiedy przestanę się z Ciebie śmiać xDXero Rozbójca a écrit :Nic dodać, nic ująć xD
W sumie muszę jeszcze porządnie zjechać Ghosta.

Nitek, chyba nie masz mnie za takiego id**tę ? xDD ja przez cały dzień wymyślałem i szukałem w necie różnych kawałów... wiec na prawde nie dało sie nie domyśleć ze to kawał, a ta rozmowa z Anarem na ms'ie to podstawiona była -.- przynajmniej przeze mnie
A co do twórców, to dobrze przygotowaliście to, nawet dość wiarygodnie xD tylko na supporcie mogliście też dać, bo to ze dopiero dziś sie ten komunikat pojawi mogło wielu skłonić do zastanowienia xD
A co do twórców, to dobrze przygotowaliście to, nawet dość wiarygodnie xD tylko na supporcie mogliście też dać, bo to ze dopiero dziś sie ten komunikat pojawi mogło wielu skłonić do zastanowienia xD
- Nitek
- Community Veteran
Może Cię rozczaruję, ale właśnie tak myślęGhost a écrit :Nitek, chyba nie masz mnie za takiego id**tę ?

Dodam to nie był zaplanowany dżołk. Anarchy dodał newsa, a ci, którzy zrozumieli o co chodzi, dołączyli się do wkręcania Was. Dodam jeszcze jedno - Xero xD
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
- Dátum registrácie: dim. mars 08, 2009 5:13 pm
Przestaniesz się w końcu ze mnie nabijać? Fajnie jest być w centrum uwagi, ale to chyba już przesadaNitek a écrit :Dodam jeszcze jedno - Xero xD

Nitek, ty do innych by nauczyli sie czytac ze zrozumieniem, a sam chyba nie umiesz...Nitek a écrit :Może Cię rozczaruję, ale właśnie tak myślęGhost a écrit :Nitek, chyba nie masz mnie za takiego id**tę ?![]()
Dodam to nie był zaplanowany dżołk. Anarchy dodał newsa, a ci, którzy zrozumieli o co chodzi, dołączyli się do wkręcania Was.
Ghost a écrit :a ta rozmowa z Anarem na ms'ie to podstawiona była -.- przynajmniej przeze mnie
'news' miał być na OWS, ale stukacz 'ma trudny charakter';P
- Witcher
- Soldier level 7
- Dátum registrácie: mar. déc. 08, 2009 12:33 pm
Ja jestem na tak! Przynajmniej GSA powróci do popularności;)

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.