Cheater Matrix powrócił w pełnej formie.

Wszystko o graniu w OW w sieci.
SonGoku
Soldier level 0
Soldier level 0
Dátum registrácie: Thu Aug 27, 2009 8:50 am

Re: Cheater Matrix powrócił w pełnej formie.

Post od používateľa SonGoku »

Incantatoris wrote:Tak jak powiedział to SAIL Professor: Masz fajne pojęcie o życiu. Jeżeli się okaże, że nie cheatuje to nie zapomne przeprosić ;) Masz moje słowo. Co do tego "to odejdziesz na zawsze ze sceny OW za oszczerstwa i niszczenie dobrego mienia Matrixa???", to mam co do tego mieszane uczucia... Żadnego mienia nie niszczyłem, chodziło ci raczej o imię, czyż nie?

No tak, pomyłka, ale wiadomo o co chodzi... Przeprosiny łatwo powiedzieć (lecz nie wszyscy to potrafią, wiem coś o tym). Skoro nie usłyszałem jednoznacznej odpowiedzi, tzn. że się boisz i wiesz jaka jest prawda...

Co do dowodów, spójrzcie sobie na wykres (niby wszyscy się znają, ale tego nikt nie widzi...): spójrzcie na 11-12 min, Matrix stracił swoje hg, ale został mu 1 pojazd - zapewne komora, nie produkował przez pewien czas pojazdów, gdyż się bronił, ale skrzynie cały czas woził, dlatego taki wzrost skrzyń...
Jeśli chodzi o 16 min i dalej, philli nie miał już kontroli nad planszą, a co dopiero nad środkiem (16 min, philli traci prawie wszystkie swoje pojazdy i Matrix dyktuje warunki na mapie), od tej pory philli nie miał już takiego dostępu do skrzyń na mapie (nie wiem czy wogóle miał). Zauważmy, że po starciu w 16 min, philli traci prawie wszystko a Matrix nie (zaraz pewnie ktoś powie, że Matrix ma cheata na niezniszczalność...). Po tym starciu Matrix zapewne nie rushował przeciwnika, gdyż już pewnie zdąrzył zbudować obronę, dlatego otoczył go najpierw z jednej, a potem z drugiej strony i philli zbierał skrzynie tylko ze swojej bazy, a o środku już dawno zapomniał (widać, że philli musiał rozsądnie korzystać ze skrzynek-patrz wykres). Wszystkie skrzynie z mapy należały do Matrixa, to je zbierał, co w tym dziwnego? Dlatego miał tyle...

Nie wiem czego nie rozumiecie...
Nitek
Community Veteran
Community Veteran
Dátum registrácie: Mon Apr 13, 2009 4:13 pm
Kontaktovať používateľa:

Post od používateľa Nitek »

Niedługo zagrają 1v1 z NEUTRALNYM sędzią i będzie dowód na to, czy Matrix cheatuje czy nie.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Dátum registrácie: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
Kontaktovať používateľa:

Post od používateľa Antitheus »

To chyba oczywiste że pod nadzorem nie będzie cheatował.
Oraz to że sędzia gówno zobaczy, tu trzeba by było grać na łączonym teamie aby to zobaczyć.
SonGoku
Soldier level 0
Soldier level 0

Antitheus wrote:To chyba oczywiste że pod nadzorem nie będzie cheatował.
Oraz to że sędzia gówno zobaczy, tu trzeba by było grać na łączonym teamie aby to zobaczyć.
Tak i tak gówno zobaczy. Chyba, że sędzia będzie cheatował za niego (gra na łączonym teamie)...

W dalszym ciągu nie wiem, o co wam chodzi...
Serpent
Soldier level 10
Soldier level 10
Estonia
Dátum registrácie: Tue Jul 07, 2009 9:13 pm
Kontaktovať používateľa:

Post od používateľa Serpent »

SonGoku wrote:
Tak i tak gówno zobaczy. Chyba, że sędzia będzie cheatował za niego (gra na łączonym teamie)...

Chodzi im o to że matrix miał dużo hg ,a tak przy okazji to ja dzis miałem prawie 6 hg (zabrakło mi dosłownie 15 skrzynek) :D
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Terminat
Soldier level 5
Soldier level 5
Dátum registrácie: Sat Aug 01, 2009 10:32 pm

Post od používateľa Terminat »

Serpent wrote:
SonGoku wrote:

Chodzi im o to że matrix miał dużo hg ,a tak przy okazji to ja dzis miałem prawie 6 hg (zabrakło mi dosłownie 15 skrzynek) :D
tak tylko ze u matrixa zdarza sie to czesto
Nikt was tak nie *****
Jak będzie was ***** Langusta

~Terminat. 2016.
Serpent
Soldier level 10
Soldier level 10
Estonia
Dátum registrácie: Tue Jul 07, 2009 9:13 pm
Kontaktovať používateľa:

Post od používateľa Serpent »

Powtarzam ze jest to możliwe ale jeśli jest tyle oczekiwań na niego w grze,to wnioskuje że ma lagi ,a jak ma lagi to ciężko jest grać sami przyznacie :o
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Philly
Community Veteran
Community Veteran
Dátum registrácie: Wed Apr 12, 2006 6:28 pm

Post od používateľa Philly »

Wiekszosc z was nawet nie zalapala problemu, czytanie ze zrozumieniem lezy.
Nie chodzi o ilosc zrobionych hg matrixa po 10 min. Liczba 6 w ogole nie wiem skad sie tu wziela. Wozow matrix zrobil dokladnie 3 + komora. Rzecz tkwi w pozniejszym etapie gry, i o jego magicznych skrzyniach nieznanego pochodzenia.
Za dlugo gram w ta gre, i wiem po prostu co tu jest mozliwe a co nie.
Wszelkie jakies pier**lenie, snucie teorii bez pokrycia, songochana,piola, ludzi, ktorzy praktycznie gre zaczeli juz na masterze smieszy mnie, a nawet bawi :wink:
Sam nie uwazam sie juz teraz za wielkiego mistrza tej gry, ale wszelkie przejawy moim zdaniem -100% cheatowania Matrixa trzeba tepic od samego poczatku.
Szczerze mowiac nigdy nawet nie przypuszczalem ze na lobby ow kiedykolwiek padnie okreslenie "cheater", co troche popsulo mi klimat grania tutaj.
SonGoku
Soldier level 0
Soldier level 0

Philly napisał:
"Rzecz tkwi w pozniejszym etapie gry, i o jego magicznych skrzyniach nieznanego pochodzenia".

Ciekawe o co ci chodzi?? Powiedz mi czego chłopcze nie rozumiesz, a najlepiej podaj minutę, w której twój rozum nie ogarnia sytuacji... Kolega ze sceny pomóże ci to zrozumieć...

Philly napisał:
"Wszelkie jakies pier**lenie, snucie teorii bez pokrycia, songochana,piola, ludzi, ktorzy praktycznie gre zaczeli juz na masterze smieszy mnie, a nawet bawi".

Zaczęli później, a wiedzą więcej niż ty, chyba nie jesteś zbyt bystry i zdolny...

Philly napisał:
"Sam nie uwazam sie juz teraz za wielkiego mistrza tej gry, ale wszelkie przejawy moim zdaniem -100% cheatowania Matrixa trzeba tepic od samego poczatku".

Gdzie widzisz cheaty-wskaż minutę. A może ci nie chodzi o tego Matrixa??

// kochany adwokat się znalazł - urocze, nast razem pisz post który wniesie coś do tematu, a nie będzie miał za zasadnie pośrednią obrazę usera // Antitheus
Philly
Community Veteran
Community Veteran
Dátum registrácie: Wed Apr 12, 2006 6:28 pm

Post od používateľa Philly »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"I Luv, I Luv, I Jah"

potrakuj to jako komentarz do swojego posta Koperniku :wink: . Wchodzenie na prywate daje dowod, ze brak Ci stosownych argumentow. Ogarnij sobie tez w sobie fobie wyzszosci, bo na tutaj jestes jeszcze za krotki.

Temat do zamkniecia. Nie chce mi sie juz odpowiadac na nic niewnoszace posty, a widze ze watek sie do tego sprowadza.

// W sumie nie będę zamykał wątku do czasu wyjaśnienia - lub tez nie, sprawy. Jeśli ktoś będzie bluzgał, ew offtopował, to wyłapie warna albo ode mnie albo od pozostałych moderatorów, czy tez adminów. // Antitheus
Image
Anarchy
Site Moderator
Chad
Dátum registrácie: Thu May 03, 2007 11:02 am

Post od používateľa Anarchy »

Fajfi - 6 hg to z poprzedniego tematu:P btw. skoro stracił swoje hg, to co za k**tyn pozwoliłby mu jeździć komorą po mapie?...
gen. szycha
Soldier level 1
Soldier level 1
Dátum registrácie: Mon Aug 17, 2009 10:55 pm

Post od používateľa gen. szycha »

ja tez myślę, że z dużym szcześciem da rade wyciągnąć 6 HG.
Ale nie rozumiem jednego, jak można mieć radość z tego ze sie kogoś pokona-mając cheaty :? co to za radość :?:
Nie rozumiem jak co niektórzy mogą się tutaj wypowiadać bez kultury delikatnie mówiąc....
Myślę ze powinien byc taki neutralny sędzia, który gra od czasu do czasu pod różnymi nickami, to mogło by trochę odstraszyć chetarów xD
Phantom
Veteran
Poland
Dátum registrácie: Thu Apr 13, 2006 3:50 pm

Post od používateľa Phantom »

A ja nie rozumiem po co ty się wypowiadasz jak i tak nie masz nic sensownego do powiedzenia. Tak tylko aby było coś i od Ciebie też ta??? A to co myślisz w ostatnim zdaniu - to może lepiej nie myśl bo jakoś Ci nie bardzo wychodzi...

Topic closed bo i tak nikt tu już nic sensownego nie doda...
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej" :)
Zamknuté