datadisk.exe - zamienia 5 misji Rosyjskich na Arabskie i potem zaczyna sie rosyjska kampania w odbiciu bazy 'Ovsjenko'.

ow_borz.exe - zamienia pierwszą misje Amerykańską na o wiele trudniejszą.

Ja mialem AR. i patch'a dalem to ruscy mi wcale nie dzialali.Gorki16 a écrit :jak ja na spatchowaną wrzuciłem i am działa,a z ar jest problem bo Heike się nie pojawia, czyli od razu przegrana ;p
Pewnie bo masz nowsza wersje, ten AR. dodatek dziala na 1.02 i nizejXero Rozbójca a écrit :@ups
Ściągnąłem dodatek Arabski i nie chciało mi zainstalować go(ameryka poszła spokojnie). Błąd wyskakiwał coś z data3.owp(chyba trójka)..
Wlasnie nie moglem bo plyta to masakra, na urodziny dostane naprawiarke do plyt. W dodatku komp mi sie zepsul i musze czekac na nowy Dysk Twardy (H.D.D)Gorki16 a écrit :żeby ci ruski znów działały musisz podmienić pliki odpowiadające za 5 pierwszych misji z kampanii rusa jak chcesz inaczej to reinstal ow xD
Tak i to bardzo dobrze. Przynajmniej u mnie. Mam Windows 7 ultimate 32bit a build to nie chce mi się sprawdzaćPS. Czy Original War dziala na windows 7?
Dlaczego niewypał?? Przecież wystarczy pomyśleć i w prosty sposób wygrywasz ^^Axoris a écrit :Hehe pamięta się tą pierwszą misję Am:D WIELKI niewypał. Cała mapa w czołgach wroga i na dodatek wroga baza ma wieżyczki z bronią Behemotha(tj. wyrzutnie rakiet, działo, miotacz ognia).
Niewypał bo to żadnej fabuły nie ma^^ Nagle znikąd się pojawiasz i nawalają cię ruscy. No ale kiedyś to było coś.Dlaczego niewypał?? Przecież wystarczy pomyśleć i w prosty sposób wygrywasz ^^
Pierw budujesz koszary na prawym górnym i prawym dolnym rogu twojej bazy.
Opracowujesz rozwiniecie tech podst. 3, zaawansowane AI, ciężkie działo i wszystkie te rozwinięciaPotem tylko wystarczy obronić się przed atakami różowych i można produkować mass hg. Po zniszczeniu wszystkich wyrzutni rakiet jedziesz na baze różowych i niszczysz całą bazę OPRÓCZ MAGAZYNU!!!
Ja zrobilem na odwrót i mozna powiedziec ze sie troche zabawilem, dzialkami czerwonych rozwalalem im wszystkie auta, a w bazie sobie z 5 S/A zbudowalem i na rózowych 2 poszly, wycofalem sie z bazy czerwonych i bum. 3 S/A poszlyXero Rozbójca a écrit : Pierw budujesz koszary na prawym górnym i prawym dolnym rogu twojej bazy.
Opracowujesz rozwiniecie tech podst. 3, zaawansowane AI, ciężkie działo i wszystkie te rozwinięciaPotem tylko wystarczy obronić się przed atakami różowych i można produkować mass hg. Po zniszczeniu wszystkich wyrzutni rakiet jedziesz na baze różowych i niszczysz całą bazę OPRÓCZ MAGAZYNU!!!
A co z bazą czerwonych?
A właśnie transportujesz sobie syberyt z bazy różowych do swojej i opracowujesz bombę S/A... no i puszczasz
Przebilem sie jak najbardziej bokiem i mialem bardzo duzo pojazdów jak dobrze pamietam, bo Owar bede mial okolo 20 styczniaXero Rozbójca a écrit :Chciało ci się rozwalać pojazdami wieże czerwonych? LoL...