Mam pytanko zwiazany z bugiem/trickem na max poziom doświadczenia. Na najnowszym patchu niestety nie działa :/ ponieważ po rozdaniu doświadczenia nie ma ponownie (skończ misję) I teraz te pytanko. W jakim patchu już naprawiono ten bug? Interesuje mnie głownie na jakim najnowszym patchu by zadziałał ten trick najlepiej żeby save z najnowszego patcha mi poszło. Albo może ma ktoś save które pójdzie na patchu 1.02.
Bo za bardzo nie mam czasu na przechodzenie od nowa kampani jezeli zainstaluje patch 1.02 a chciał bym sie z tym pobawić.
Nie możesz używać save'ów z innych wersji na wersje starsze/nowsze.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Na wersje nowsze mogę bo nie raz miałem ze grałem np na patch 1.05 potem wgrałem np 1.10 to save działały raczej ze starszymi nie wspułpracują. Ale np save z 1.12.2 poszly na patchu 1.09. Ale to mniejsza z tym prosze o odpowiedz na pytanie
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
Nitek pisze:Wcześniej. Na 1.10b również nie można było korzystać z tego buga.
Ja jakoś z niego korzystałem
//I już wiemy, kto tu jest największym buggerem na scenie . // Ja rozumiem bugować MP aby być fajnym i wygrywać i w ogóle... ale SP?! ^^ //
//I już wiemy, kto tu jest największym buggerem na scenie .
Ty?