Czytałem na forum że ma być coś w rodzaju arabskiej kampanii. Czy to oznacza że dodatek do OW z arabami będzie???? Oczywiście wiem że coś takiego już jest ale nieoficjalne i stworzone przez fana gry a poza tym zawiera tylko pięć misji Czy więc prawdziwa kampania arabska będzie???? Proszę o odpowiedź
Dernière modification par Michaeilo le mer. sept. 05, 2007 3:23 pm, modifié 2 fois.
O ile ci się nie myle chodzi ci o tą starą modyfikację bez niczego ... ^^ w sumie pierwsza modyfikacja w jaką grałem. Kampania Arabska jest tworzona przez polską grupę Polish Mod Team. Arabian Campaign
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
A mógłbyś mi Blashix podać link do ściągnięcia tej kampanii??? Tej stworzonej Polish Mod Team?? Byłbym bardzo wdzięczny
[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 3:32 pm ]
Czy ta kampania to ta w folderze Download -> Mody ->Arabian Campaign Demo 3.0 - Arabska kampania by PMT. Czy to ta kampania arabska o której mówileś Blashix???
Dzięki Radzio i wogóle wszystkim programistom PMT za stworzenie tej kampanii. Już ją ściągnąłem a teraz ściągam patcha 1.07.2 o którym mówiłeś. Mam jeszcze tylko pytanie jak to będzie wyglądało czy w oknie obok USA i ZSRR będzie też znaczek Arabski no nie wiem np. Półksiężyc??? Czy jakoś inaczej będzie to zrobione??? I czy oficjalnej kampanii arabskie naprawdę nie będzie. Przecież to było by coś super???
Kampanię Arabską by PMT już ściągnąłem, patcha 1.07.2 też. Jednak na forum w poście FAQ o najczęściej zadawanych pytaniach pisze, że aby wgrać mody trzeba skopiować go gdzieś tam do folderu i coś tam... A przecież tą Arab. Kamp. ściągnąłem z folderu mody. Czy to też trzeba wgrywać przez takie kopiowanie czy normalnie uruchomi się instalator??? A i jeszcze jedno jak potem można tą kampanię usunąć???
[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 5:35 pm ]
Mam jeszcze jedno pytanie jak na tym forum zdobywa się rangi i reputację??? Wiem, że to nie tyczy się Arabskiej Kampanii, ale jako że jestem tu nowy to chciałem wiedzieć. Tak więc jak to jest z tymi rangami i reputacją???
Zdobywasz ja przez pisanie postow. A co do Arabskiej Kampanii. Uzyj tego instalatora UWAZNIE czytajac komunikaty bez bezmyslnego wciskania "Dalej", w sciezce docelowej trzeba dopisac "\mods" na koncu i bez cudzyslowa. Mod uruchamiasz modlauncherem. I mam nadzieje ze sciagnales patcha 1.07.2 full, bo sam patch 1.07.2 wymaga wersji 1.06. (lub 1.07)
Na początku chciałbym pogratulować twórcą Dema Arabskiej Kampanii - PMT. Jest świetna, (przeszedłem misje bez problemów tyle, że nie zawsze ze wszystkimi medalami) tylko szkoda, że są trzy misje, a bohater Johan (nazwisko mi umknęło) to super gość. Jednak na forum w temacie Głosy Bohaterów - Zgłoszenia widziałem, że ma być konkurs na podkładającego głos do Arabskiej Kampanii. Czy to oznacza, że po niezwykle obiecującym demie ma powstać pełna wersja Arabian Campaing Mod by PMT???
A jak wygląda z innymi modami do Original War czyt. tymi, które znajdują się na waszej stronce w folderze Download. Widziałem tam oprócz waszej super kampanii też inne np. Arabian Nights Demo - Demo arabskiej kampanii by Stucuk, Arabscy Najemnicy Demo 1.0 - Arabska kampania by tex & Tiger & Rajdenwolf i jeszcze tą tajemniczą polską kampanię - Polish Company 0.1 - Mod by Odyseusz. Tak więc jak to z nimi jest??? Czy uruchamia się je tak jak Arabską Kampanię by PMT i czy wogóle są warte grania??? A i chciałbym prosić PMT i Radzia, aby powiadomił mnie gdy prace nad pełną wersją waszej Arabskiej Kampanii zostaną ukończone i oczywiście będzie można ją pobrać.
Na pewno nie w najblizszym czasie. Ostatnio mielismy eee... drobne problemy organizacyjne. Teraz prace powinny pojsc pelna para. Co do reszty modow, chyba nie maja instalek wiec trzeba je recznie kopiowac. Czy sa warte grania? Coz, na to pytanie sam musisz sobie odpowiedziec.