W TYM poście na naszym forum zgłaszać chęć dołączenia do naszego Teamu. Obecni członkowie to:
Założyciel: Ja, Jurij I Gorki
Współzałożyciel: Matek
Grafik (2d): Backero
Mapper: Backero --SZUKAMY--
Grafik (logo,bannery,menu): Kumpel Tomka ;p
Grafik (3d): --SZUKAMY 2---
Skrypter (sail): --Przydał by się--
Skrypter (ofp): --SZUKAMY--
Wolni strzelcy:
Anarchy
hmm?
hmm?
Zgłoszenia pisać w formie takiego posta:
Imię,nick:
Kontakt (e-mail,gg)
Kim chcesz być?:
Jakie masz umiejętności?:
Projekt w którym brałeś udział:
Dlacego ty?:
Strona: >>>LINK<<<
Rejestrować się na forum proszę!
Może mnie długo nie być (szkoła) więc jakby co poganiać mnie mailem [[email protected]]
VSA Soft Uruchomiony! Nabór nowych członków!
- Gorki
- Soldier level 1
- Dátum registrácie: Lun Ene 21, 2008 2:41 pm
- Kontaktovať používateľa:
VSA Soft Uruchomiony! Nabór nowych członków!
Última edición por Gorki el Mar Ene 29, 2008 8:16 pm, editado 2 veces en total.

- Antitheus
- Kung Führer
- Dátum registrácie: Jue Ene 04, 2007 9:45 pm
hmm bodajże było już parę takich stron.
nie wiem czy któraś wogóle spełniła swoje zadanie.
Nie spodziewaj się kokosów, ot tyle mam ci do powiedzenia.
edit: No nie zapominając oczywiście zasług PMT
2) pograłem w waszego moda. Pomysł dobry, miło sie gra, tylko pytanie:
dlaczego mapa z misji nr 15? Oczywiście ładnie wygląda etc (teksturki) lecz lekko psuje grywalność ;] (jest za duża, no i te główne złoże nad bazą ;]) parę bugów np część oddziału nad którym przejmujesz kontrole w 1 misji od razu ginie wchodząc w rosyjską bazę (nie wiem czy tak miało być, po prostu dla mnie to lekki błąd)
lecz ogólnie respect ;]
edit2: A oto kolejne bugi
1) 2 misja gdzie masz przechwycić rzekome konwoje. po 1) w obrębie bazy nie spadają żadne ale to żadne skrzynie.
po 2) bazę można przenieść na teren ruski gdzie jest ropa (w przeciwieństwie do ów bazy alfa)
po 3) nie zablokowałeś rozbudowy laboratorium. Już w 3 misji można zbudować wszystkie rozbudowy.
po 4) gdzie są konwoje? gra kończy sie po zabiciu każdego w rosyjskiej bazie.
ok a teraz bug z misji 3.
1) po zajęciu bazy rosyjskiej przejmujemy skład. Co zrobić jednak gdy go uszkodziliśmy? Przecież nie ma inżyniera. Więc jakim ch**em mamy wznowić produkcję. Przydałoby sie zamienić na początku 1 postać w inżyniera, wtedy unikałoby sie takich błędów.
Lecz ogólnie jest ok.
nie wiem czy któraś wogóle spełniła swoje zadanie.
Nie spodziewaj się kokosów, ot tyle mam ci do powiedzenia.
edit: No nie zapominając oczywiście zasług PMT
2) pograłem w waszego moda. Pomysł dobry, miło sie gra, tylko pytanie:
dlaczego mapa z misji nr 15? Oczywiście ładnie wygląda etc (teksturki) lecz lekko psuje grywalność ;] (jest za duża, no i te główne złoże nad bazą ;]) parę bugów np część oddziału nad którym przejmujesz kontrole w 1 misji od razu ginie wchodząc w rosyjską bazę (nie wiem czy tak miało być, po prostu dla mnie to lekki błąd)
lecz ogólnie respect ;]
edit2: A oto kolejne bugi

1) 2 misja gdzie masz przechwycić rzekome konwoje. po 1) w obrębie bazy nie spadają żadne ale to żadne skrzynie.
po 2) bazę można przenieść na teren ruski gdzie jest ropa (w przeciwieństwie do ów bazy alfa)
po 3) nie zablokowałeś rozbudowy laboratorium. Już w 3 misji można zbudować wszystkie rozbudowy.
po 4) gdzie są konwoje? gra kończy sie po zabiciu każdego w rosyjskiej bazie.
ok a teraz bug z misji 3.
1) po zajęciu bazy rosyjskiej przejmujemy skład. Co zrobić jednak gdy go uszkodziliśmy? Przecież nie ma inżyniera. Więc jakim ch**em mamy wznowić produkcję. Przydałoby sie zamienić na początku 1 postać w inżyniera, wtedy unikałoby sie takich błędów.
Lecz ogólnie jest ok.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Gorki
- Soldier level 1
- Dátum registrácie: Lun Ene 21, 2008 2:41 pm
dziękuje że ktoś raczył skomentować! to narazie TYLKO alpha więc czekam na wasze sugestie, aha co do rozbudów to 2 misja robiona na szybcika była i zapomniałem to poprawić
Edit: mapy muszę na razie wykorzystywać z kampanii, bo kumplowi net siadł i nie ma jak wysłać ;/
Edit: Zmieniłem link na stronie. tam już jest w instalatorze.
Znowu edit: Anarchy zrobi system save & load characters
Edit: mapy muszę na razie wykorzystywać z kampanii, bo kumplowi net siadł i nie ma jak wysłać ;/
Edit: Zmieniłem link na stronie. tam już jest w instalatorze.
Znowu edit: Anarchy zrobi system save & load characters
Última edición por Gorki el Jue Ene 24, 2008 12:30 pm, editado 3 veces en total.

- YuriStriatov
- Site Administrator
- Dátum registrácie: Vie Feb 17, 2006 3:02 am
Gorki: Po co w modzie dales katalog "Interface" skoro nic tam nie zmieniales z tych obrazow? Sam ten katalog zajmuje 57,1 MB (!) po rozpakowaniu, mozna go spokojnie wywalic.
Tak swoja droga w patchu 1.09 masz program do tworzenia instalatorow modow OW. Mozna w nim taki instaler zrobic jaki maja patche do OW (czyli cos co jest lepsze od rara
). Jest w katalogu Original War\Utils\MMSC.
Tak swoja droga w patchu 1.09 masz program do tworzenia instalatorow modow OW. Mozna w nim taki instaler zrobic jaki maja patche do OW (czyli cos co jest lepsze od rara