Doborwadza mnie do szału próbowałem ją z 10 razy
Rozwalam wszystkim z Sikorskim i powwel pisze że nie wykonałem zadania Sikorski żyje cały czas zabijam wszystkich uciekających rusków nie wiem o co chodzi gram na 1.09
Właśnie jeżeli Macmillan nie bierze udziału w walce to misja kończy się niepowodzeniem>>> musisz wysłać przede wszystkim Macmillana do boju; powodzenia xD
Ja to przeszłem tak że zrobiłem najlepsze możliwe pojazdy wsadziłem tam Macmillana a do reszty wszystkie osoby głownie mechaników( razem z macmillanem walczyli) a reszta była obok- potem baza rozwalona i nikt nie zginął staraj się nie tracić jednostek bo za to jest medal
w 1.09 kampania sie zabugowała jakoś i w dużo misjach są jakieś bugi w ostatniej am kiedy grupa am ma iść na baze arabska na filmiku sie tnie czasami odskakuje i gra normalnie chodzi ale pużniej dużo razy próbowałem i też nic i u ruskich to samo w ostatniej po rozwaleniu all wszyscy sie poddają ale nima artefaktu który trzeba zabrać przymierzu o ile dobrze pamiętam już patch 1.07 coś zmieniał w kampani niewiem co tam stucuk majstruje xd
PS.noobki się nieudzielajcie bo jestem już tu długo najlepiej niech ktoś to sprawdzi jak yuri xd
Jeżeli chodzi o 8 misję AM, to właśnie ją przeszedłem dla testu i wszystko działa dobrze w niej na 1.09. Normalnie kończy się powodzeniem, medale są dobrze przyznawane itd.
Spróbuj może przeinstalować OW i od razu zainstalować 1.09 FULL, bo może coś się źle wgrało.
A co do 15 AM, to zaraz to sprawdzę (bo ostatnio to przechodziłem i nie miałem tego błędu co Ty, aczkolwiek były inne).
Tak właśnie ten syberyt miałem na myśli, aczkolwiek racja, w 15 misji AM, przy drugim ataku akcja staje w miejscu. Kiedyś już był taki bug, ale później jakoś go już nie widziałem, widać znów wrócił.