LOL sztywne klatki to twoja interpretacja clanbase. Bo zakladasz ze mamy kontrolowac wszystkie klany w taki sposob zeby "nie bylo noob clanow" a to oznacza rozwiazanie ich i zlozenie je jeszcze raz na nasz sposob.
Argument ze balance mod ma byc ladowany domyslnie jest durny, poniewaz jest to konstrukcja pod rozgrywke sieciowa. Nie bedziemy robic z tego ingerencji w gre to raz, dwa ze nawet jesli bylbym do tego jakos pozytywnie nastawiony to ide o zaklad ze Stucuka nie przekonacie.
Inna rzecz ze niech do was wreszcie dotrze ze nic na sile. Bo inaczej ludzie zbojkotuja i po robocie. No bo taka prawda >_>
Tak czy inaczej ja nie wiem jak ja mam tu pracowac w takich warunkach jak kazdemu sie wydaje ze balance mod ma na celu tylko i wylacznie zmiane hg. Jezeli chcialbym tylko oslabic hg, powiedzialbym "mod oslabiajacy hg". Poniewaz mowie na to "balance mod" to ta nazwa troche zobowiazuje. Co sie z tym wiaze: troche czasu mi zajmie zbalansowanie kazdej jednostki w grze.
A piac znowu tak jak mowilem nic na sile. Wg. was jak wypuszcze balans moda zaraz maja ludzie przestac grac bo nie moga sie w tym odnalezc. Ja to widze tak: przez pewien czas bedzie ow podzielone na tych co graja na cw i natych co graja na balans modzie. Powoli sie to wyrowna tak ze cw zniknie. A nie to co wy bysta chcieli zeby od razu tak za pstryknieciem palca "uzdrowic" OW