Jak otworzyć skirmish w edytorze Original war
Tak uruchomilem za pomoca Go to Game mode.Pomniejszony czyli zminimalizowany.Wyskakuje wprawdzie pasek z opcajmi(minimalizuj,maksymalizuj i zamknij)ale jak cos wybiore to nie reaguje.
Czyli ze jak folder campaings mam stworzyc w missions?NIe rozumiemStwórz w folderze Missions i Campaigns folder #POL i wklej tam swoje plikizadziała na pewno
Wejdź do folderu campaigns i stwórz w nim folder #POL teraz całą zawartość folderu Campaigns skopiuj (nie wytnij) i wklej do stworzonego #POL tak samo z i tak samo z folderem "Am" czyli jednym słowem w kazdym katalogu musi być folder #POL ;]powinno śmigać. AhA I ODPAL NORMALNIE MODA "MODLAUNCHER"
Jeanks zgarnia wszystko ot co xD
- $ushiWIR
- Soldier level 5
Re: Jak otworzyć skirmish w edytorze Original war
mam pomysł na to żebyśmy żyli w zgodzie i miłości moi drodzy (prawie jak polityk ^^) 
ja tego również nie ogarniam, próbowałem wszystkich sposobów jakie tu podano.
więc moja propozycja taka:
niech ktoś, kto to ogarnia stworzy moda o przykładowej nazwie "Skirmish Mod", tak jak mówiono wyżej, zrobi z folderami tak jak powinno być i skonwertuje do .rar bądź .zip i wrzuci na odsiebie.com (dłuższy czas przechowania na serwerze niż speedyshare.com (tu do Radzia rada
) )
ja ze swojej strony piszę (bo nie słyszycie mnie ;p) że na mój profil również wrzucę ten mod :]
mam nadzieje że ktoś to rozpatrzy ;] pozdrowienia :]
PS: taka propozycja, bo My słabsi w te klocki nie ogarniamy tego ;]]
// over 9000 było mówione że nikt nie ma czasu ani chęci na tworzenie takiego czegoś. Trzebaby tu było napisać zaawansowane AI, na co brakuje ludziom umiejętności a przede wszystkim czasu. Radzę czytać stare posty a po 2: archeologia. // Antitheus

ja tego również nie ogarniam, próbowałem wszystkich sposobów jakie tu podano.
więc moja propozycja taka:
niech ktoś, kto to ogarnia stworzy moda o przykładowej nazwie "Skirmish Mod", tak jak mówiono wyżej, zrobi z folderami tak jak powinno być i skonwertuje do .rar bądź .zip i wrzuci na odsiebie.com (dłuższy czas przechowania na serwerze niż speedyshare.com (tu do Radzia rada

ja ze swojej strony piszę (bo nie słyszycie mnie ;p) że na mój profil również wrzucę ten mod :]
mam nadzieje że ktoś to rozpatrzy ;] pozdrowienia :]
PS: taka propozycja, bo My słabsi w te klocki nie ogarniamy tego ;]]
// over 9000 było mówione że nikt nie ma czasu ani chęci na tworzenie takiego czegoś. Trzebaby tu było napisać zaawansowane AI, na co brakuje ludziom umiejętności a przede wszystkim czasu. Radzę czytać stare posty a po 2: archeologia. // Antitheus
Re: Jak otworzyć skirmish w edytorze Original war
wypakowalem skrimish do mission i nic nie wyskoczylo jak chce w grze wejsc mode i skrimish to łduje i wychodzi do menu HELP!!!!!