Jak otworzyć skirmish w edytorze Original war

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.
Anarchy
Site Moderator
Chad

Post by Anarchy »

Mógłbym ci ewentualnie ubliżyć;P Otwieranie edytora jest prosta jak konstrukcja cepa;P
xdamianx
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by xdamianx »

Za kazdym razem jak uruchamiam mod za pomoca edytora to ekran gry jest pomniejszony i nie da rady go powiekszyc.Jak to rozwiazac?
Jeanks
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by Jeanks »

Pisz jaśniej ;p w jakim sensie pomniejszony ? uruchomiłes go za pomocą "Go to Game mode" ?? czy kombinowałeś :P ? zrób jak Ci mówiłem mi pomogło :P
Jeanks zgarnia wszystko ot co xD
xdamianx
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by xdamianx »

Tak uruchomilem za pomoca Go to Game mode.Pomniejszony czyli zminimalizowany.Wyskakuje wprawdzie pasek z opcajmi(minimalizuj,maksymalizuj i zamknij)ale jak cos wybiore to nie reaguje.
Stwórz w folderze Missions i Campaigns folder #POL i wklej tam swoje plikizadziała na pewno
Czyli ze jak folder campaings mam stworzyc w missions?NIe rozumiem
Jeanks
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by Jeanks »

Wejdź do folderu campaigns i stwórz w nim folder #POL teraz całą zawartość folderu Campaigns skopiuj (nie wytnij) i wklej do stworzonego #POL tak samo z i tak samo z folderem "Am" czyli jednym słowem w kazdym katalogu musi być folder #POL ;]powinno śmigać. AhA I ODPAL NORMALNIE MODA "MODLAUNCHER"
Jeanks zgarnia wszystko ot co xD
$ushiWIR
Soldier level 5
Soldier level 5

Re: Jak otworzyć skirmish w edytorze Original war

Post by $ushiWIR »

mam pomysł na to żebyśmy żyli w zgodzie i miłości moi drodzy (prawie jak polityk ^^) :D

ja tego również nie ogarniam, próbowałem wszystkich sposobów jakie tu podano.

więc moja propozycja taka:
niech ktoś, kto to ogarnia stworzy moda o przykładowej nazwie "Skirmish Mod", tak jak mówiono wyżej, zrobi z folderami tak jak powinno być i skonwertuje do .rar bądź .zip i wrzuci na odsiebie.com (dłuższy czas przechowania na serwerze niż speedyshare.com (tu do Radzia rada ;) ) )

ja ze swojej strony piszę (bo nie słyszycie mnie ;p) że na mój profil również wrzucę ten mod :]

mam nadzieje że ktoś to rozpatrzy ;] pozdrowienia :]

PS: taka propozycja, bo My słabsi w te klocki nie ogarniamy tego ;]]

// over 9000 było mówione że nikt nie ma czasu ani chęci na tworzenie takiego czegoś. Trzebaby tu było napisać zaawansowane AI, na co brakuje ludziom umiejętności a przede wszystkim czasu. Radzę czytać stare posty a po 2: archeologia. // Antitheus
Image | Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Image
Gorki 17
Soldier level 1
Soldier level 1

Re: Jak otworzyć skirmish w edytorze Original war

Post by Gorki 17 »

wypakowalem skrimish do mission i nic nie wyskoczylo jak chce w grze wejsc mode i skrimish to łduje i wychodzi do menu HELP!!!!! :cry: :( :cry: :x
Post Reply