prośba
prośba
mam do was prosbe. moglibyście zrobic moda podobnego do big freeadom base 2 tylko zeby było odwrotnie że my gramy arabami i atakujemy jakąś super baze amerykanów lub rosjan jeśli moglibyście to zróbcie i dajcie tu linka do downloadu
ps.ja niezrobie sam bo niepojmuje tego saila i tym podobnych
ps.ja niezrobie sam bo niepojmuje tego saila i tym podobnych
Stawiasz budynki i ludzi, w windows\open sail editor\ wtworzysz blok o dowolnej nazwie i wpisujesz:
W map preferences ustawiasz stronę którą chcesz grać i mgłę dla tejże strony. Później 'go to game mode' i sobie pleyasz. Wątpię czy ktoś ma czas tworzyć pierdoły w stylu Big Freedom Base. Dla mnie to niewypał 
Code: Select all
Starting
begin
resetfog;
End;

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Nosz ku**a nie umiesz umieścić jednostki na mapie za pomoca edytora? Zaznaczasz zakładkę twrzenia jednostek , wybierasz to ci cie interesuje przy okazji zaznaczając stronę, liczbe paliwa, doświadczenie, liczbe żyć, kierunek etc etc dużo opcji. Pewnie nawet nie próbowałeś i piszesz i myślisz że komuś bedzie się chciało wykładać kolejne raz PODSTAWY PODSTAW, które zawarte są w każdych, powtarzam KAŻDYCH poradnikach. JEsli dalej nie nauczysz się stawiać edytorem to sobie stawiaj sailem:
i powodzenia LOL.
[ Dodano: Sro Lut 25, 2009 9:45 pm ]
A w sumie zlitowalem się. Masz, d**a MOD powstały w godzinę (+30 min zabiegów kosmetychnych).. Jak to mój geniusz pokazuje - wcale takie cos stworzyć nie ejst trudno. Mod powinien zawierać cel misji a do tego zakończenie.
http://forum.original-war.net/viewtopic.php?t=729
[ Dodano: Sro Lut 25, 2009 9:45 pm ]
A w sumie zlitowalem się. Masz, d**a MOD powstały w godzinę (+30 min zabiegów kosmetychnych).. Jak to mój geniusz pokazuje - wcale takie cos stworzyć nie ejst trudno. Mod powinien zawierać cel misji a do tego zakończenie.
http://rapidshare.com/files/202549373/d**a.rar
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
-
- Soldier level 2
Oj Lucyfer... aby sie wnerwić można przez takich...
ja przerobiłem troszke kampanie AM - jest sie inną postacią , chyba 1 mapke zmieniłem i troche poprzemieniałem cele misji... przeróbka zajęłą mi zaledwie godzine
co prawda jeszcze musze troche dorobić bo na jednej mapce błąd wyskakuje
ale serio kelechese masz szukajke
szukasz i w 5 minut bedziesz wiedział o co loto...
ja przerobiłem troszke kampanie AM - jest sie inną postacią , chyba 1 mapke zmieniłem i troche poprzemieniałem cele misji... przeróbka zajęłą mi zaledwie godzine

ale serio kelechese masz szukajke

szukasz i w 5 minut bedziesz wiedział o co loto...

Jak to kiedyś Yurek powiedział:20Michael04 wrote:Oj Lucyfer... aby sie wnerwić można przez takich...
I miał najzupełniejsza rację. Ludzie zieleni w tych sprawach mnie nie denerwują, choć irytuje mnie brak jakiejkolwiek samodzielności. Wszystko tzreba pokazać, zaprowadzić, dodać.Wkurwianie się na kolesia w necie to tak jakby sie wkurzyc na komputer
Anarchy, hmm pół godiny objaśniania co gdzie i jak. Wprowadzenie do bloków i modowania i dalej leciałem sam zawracając dupe Gothukowi w bardzij skomplikowanych kwestiach
Od poczatku wiki.owsupport i modding archiwe mymi przyjaciółmi. Btw, jak się podoba d**a MOD?

staralem się zrobić takiego fun moda aby na wszystko starczało.
a błędy jakei zauwazyłem to np brak 3. medalu gdzie wyp***dala (bad identifer in sail) [pewnie jakąś literkę tam zjadłem], do fun moda jednak zrzut co 1.30 min lub 1. min by starczył a nie co 30s w bazie i co 1 min na całej planszy
no a do tego to jeden snajper umieszczony na szczycie nie strzela. Reszta powinna być git.
a błędy jakei zauwazyłem to np brak 3. medalu gdzie wyp***dala (bad identifer in sail) [pewnie jakąś literkę tam zjadłem], do fun moda jednak zrzut co 1.30 min lub 1. min by starczył a nie co 30s w bazie i co 1 min na całej planszy