Zasady HC
Re: Zasady HC
Nie ma pomyłki, nie mogło się tak zdarzyć, jakkolwiek byś nie próbował. Oczywiście możliwe jest przejęcie cudzego budynku, wtedy będzie tak.
A jednak tak się stało...
a jednak stalo sie nie wiem jak moze na kolorze rozowym tak wystepuje bo na moim bylo normalnie
Nikt was tak nie *****
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.
~Terminat. 2016.
A jeśli postawił obie w idealnie tym samym momencie? 
Ewentualnie może być tak jak z rozbudowami do fabryki, czyli jeśli nie skończysz budować jednej to możesz postawić drugą taką samą przy tej samej fabryce. Widziałem kiedyś screena, jak koleś miał przy fabryce 5 rozbudów działa

Ewentualnie może być tak jak z rozbudowami do fabryki, czyli jeśli nie skończysz budować jednej to możesz postawić drugą taką samą przy tej samej fabryce. Widziałem kiedyś screena, jak koleś miał przy fabryce 5 rozbudów działa

Wiesz, próbowałem na wszelkie sposoby to zcrackować, ale mi się nie udało.
Dodałem adekwatne zabezpieczenie do przejmowania cudzego budynku.
Możecie potestować.
<TU BYŁ SOBIE PLIK>
<TERAZ JEST W DALSZYM POŚCIE>
Dodałem adekwatne zabezpieczenie do przejmowania cudzego budynku.
Możecie potestować.
<TU BYŁ SOBIE PLIK>
<TERAZ JEST W DALSZYM POŚCIE>
a cw jest zrobione bo nie jestem pewien
http://img88.imageshack.us/i/screenshot033.png/
cos duzo wiez jak na cw
http://img88.imageshack.us/i/screenshot033.png/
cos duzo wiez jak na cw
Nikt was tak nie *****
~Terminat. 2016.
~Terminat. 2016.
TYLKO HC jest zrobione. Jak wy to testujecie? lol
hc juz dziala nie znalazlem buguw
Nikt was tak nie *****
~Terminat. 2016.
~Terminat. 2016.
IMO zawsze tak musiało być, bo tamte części były nietknięte.
xD
Teraz pytanie do was ogółem: czy chcecie, by wybór jakichś zasad nadpisywał pozostałe ustawienia? Czy wolicie tak jak teraz jest, czyli oddzielnie?
xD
Teraz pytanie do was ogółem: czy chcecie, by wybór jakichś zasad nadpisywał pozostałe ustawienia? Czy wolicie tak jak teraz jest, czyli oddzielnie?
- torba12345
- Soldier level 4
hmm TO MIALY BYC TYLKO ZASADY ku**a !!!!. dobra do zeczy co wy dajecie xd ? to po 1 . nie mozna zrobic tak ja kw przypadku ograniczenia 15 sterowanych komp ? .
Zawsze Nielegalnie
Wiesz, dla Stu wszystko jest hardcoded i nie będzie rozwalał całego kodu OW w tym celu. Ja zapewniam tylko jak najlepsze zaplecze SAILowe. Z twojego postu wnioskuję, że zależy Ci szczególnie na samych zasadach, więc ok, będą nadpisywane.
Co do reszty, kod na blokowanie produkcji określonych pojazdów działa perfekcyjnie. Gorzej z budynkami, bo blokowanie/odblokowywanie przycisku obciążyłoby zbytnio łącze.
Co do reszty, kod na blokowanie produkcji określonych pojazdów działa perfekcyjnie. Gorzej z budynkami, bo blokowanie/odblokowywanie przycisku obciążyłoby zbytnio łącze.
- torba12345
- Soldier level 4
hmm mi chodzi o to ze ja kjuz sie zbuduje 1 wieyczke to wysakkuje napis osiagnieto limit budowania wierzyczek i aj ksie chce kolejny raz cos postawic to pisze osiagnieto limit tak samo z 1 koszarami
Zawsze Nielegalnie
No wiem, wiem, ale z mojego poziomu nie da się tego osiągnąć.
Tak, tak. Wg mnie najlepiej, jak wybór zasad będzie narzucał nam odpowiednie ustawienia. Żeby nie trzeba było się za każdym razem z tym bawić. A jak ktoś chce sobie np. zagrać coś niestandardowego, to wybierze sobie "brak zasad" i niech sobie ustawia.Radzio wrote: Teraz pytanie do was ogółem: czy chcecie, by wybór jakichś zasad nadpisywał pozostałe ustawienia? Czy wolicie tak jak teraz jest, czyli oddzielnie?

Dobra, odpowiedni mod z AB pojawi się dziś lub jutro (zależy ściśle od czasu, jaki będę mógł posiedzieć przy kompie xD).