Gdzie są zapisy ?
Re: Gdzie są zapisy ?
Narzędzia/opcje folderów/widok/ i odznacz 'ukrywanie rozszerzeń dla znanych plików a a teraz zmianiasz w nazwie ostatnie literki. Np OwarFull.dll na Owarfull.aaa i uploadujesz. Żaden problem.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Wykrywanie rozszerzeń mam od dawna odznaczone. Niby udało się wczoraj wysłać, ale przez pół godziny wyświetlało mi się okienko, że wysyła (5 kB-owy plik ...).
Tak więc prześle w kodzie, nie banować mnie xD
Losowy log.
//
Niby za co tu mieli byśmy Cię banować? Odp podaj używając opcji 'edytuj'. Pytam z ciekawości aby poznać jakieś mity dot moderatorów
Edit// No nie wiem, wam wiele rzeczy może nie pasować, chociażby to, że ten post jest długi. Ostatnio Gothukowi nie podobał się mój długi nick, i kick xD
I jeszcze narzekasz ze dostales kicka xD, dobrze ze nie wpisalem /kb ^^ - Gothuk
Nie narzekam, już do kicków sie przyzwyczaiłem ^^
Code: Select all
General Info
------------
Application : Owarfull
Version : 1.10b
ModName :
ModDir :
ModVer : (0.0)
ErrorType : Multiplayer
ErrorText : Access violation at address 004CFBC9 in module 'OwarFull.dll'. Write of address 000000B0
Params :
ParamCount : 0
Game Info
---------
Multiplayer : False
Multi.GameState : NotConnected
Multi.ChatConnLost : False
Multi.IAMServer : False
Multi.Joined : False
Multi.Loaded : False
Multi.MapVersion : 0
Multi.OffLine : False
Multi.OnLine : True
Multi.ServerLost : False
Multi.StatusText : Nieprawidłowe hasło
MultiDef.MapName :
mission_number : 0
mission_campaign : 0
game_difficulty : 2
ingame_video : False
stop_talking : False
stop_action : False
end_of_mission : 0
end_the_mission_allowed : False
dialogue_skipped : False
last_title_ident : -1
last_title_unit : 0
last_title_radio : False
last_title :
Random Stuff
------------
GodMode : False
DeveloperMode : False
ModCBMode : True
OfficialMod : False
InterfSide : 0
Windows Info
------------
Product : Windows Vista
Win32MajorVersion : 6
Win32MinorVersion : 0
BuildNumber : 6000
ServicePack :
ServicePackMajor : 0
ServicePackMinor : 0
Physical Memory : 1014MB
CPU Name : Error Obtaining Information
CPU Clock : Error Obtaining Information
CPU Speed : Error Obtaining Information
"Actual" CPU Speed : 1544Mhz
//
Niby za co tu mieli byśmy Cię banować? Odp podaj używając opcji 'edytuj'. Pytam z ciekawości aby poznać jakieś mity dot moderatorów

Edit// No nie wiem, wam wiele rzeczy może nie pasować, chociażby to, że ten post jest długi. Ostatnio Gothukowi nie podobał się mój długi nick, i kick xD
I jeszcze narzekasz ze dostales kicka xD, dobrze ze nie wpisalem /kb ^^ - Gothuk
Nie narzekam, już do kicków sie przyzwyczaiłem ^^
Last edited by Ghost on Mon Jan 18, 2010 8:42 pm, edited 2 times in total.
Kiedy ci to wywala? Po podaniu złego hasła? xD
Przeważnie w multi mi wyskakują błędy, jak wszystkim. Ale raz po raz, gdy mam zapchanego kompa pootwieranymi programami wyrzuca mnie do winda bo mówi coś o pamięci-pewnie ram ("memory out" cos w tym stylu)
Bo brakuje pamięci.
Tak, ale moglo by sie chociaż lekko przywiesić. Nie zamierzam 1 GB ram wymieniać na większy narazie 

Widać, że nie wiesz jak pracują kompy 
Nie mogłoby się przywiesić, bo po prostu nie ma gdzie zapisać danych obliczonych przez proc, więc występuje błąd.
Spróbuj zwiększyć wielkość pliku stronicowania.

Nie mogłoby się przywiesić, bo po prostu nie ma gdzie zapisać danych obliczonych przez proc, więc występuje błąd.
Spróbuj zwiększyć wielkość pliku stronicowania.
Nie no, żartuje
Jeśli chodzi o pliki stronnicowania, to ostatnio tam zaglądałem, a co dobrze zrozumialem, to komp korzysta z wolnej przestrzeni dyskowej. A ze na dysku E/ mam sporo miejsca, wiec zaznaczyłem jak widać tutaj :
http://img64.imageshack.us/img64/4317/p ... tualna.jpg
Chyba dobrze ustawiłem co nie ?

http://img64.imageshack.us/img64/4317/p ... tualna.jpg
Chyba dobrze ustawiłem co nie ?

Hm, moim zdaniem pozwalanie systemowi na ustawienie do ~50GB jest absurdalne. Lepiej byś zrobił, gdybyś wyłączył plik stronicowania na C: i ustawił na E: rozmiar 2048MB do 4096MB - uwierz, wystarczy do następnej wymiany RAMu.
dobra, musze jeszcze raz odpalić kompa, więc potem napisze jakie efekty ;p
Edit// Chyba chodzi tak samo jak zawsze. Z reszta nie mam teraz głowy do analizy bo z Blue screenem walczę ... Nawet założyłem nowy wątek na jednym forum, ponieważ nie znalazłem by komuś to na SP2 wywalało(na viscie oczywiscie xD)
Edit// Chyba chodzi tak samo jak zawsze. Z reszta nie mam teraz głowy do analizy bo z Blue screenem walczę ... Nawet założyłem nowy wątek na jednym forum, ponieważ nie znalazłem by komuś to na SP2 wywalało(na viscie oczywiscie xD)