Zastanawia mnie czy naprawdę jest możliwość wykupienia kodu źródłowego gry bo jak dobrze wiemy tylko Stucuk może cokolwiek zmieniać,my możemy robić mody,avki,itp.
Jeżeli nawet to można by wysłać pismo do Altaru nie wiem czy drogą mailowa czy jakąś inną ale ciekawe czy by odpisali i myślę,że warto by było sprobować przynajmniej się zapytać na jakich zasadach to działa.
Moje drugie pytanie to czy Yuri zrobił już stronę http://original-war.net/bo trochę już czekamy i przydałoby się trochę informacji na temat tego wątku całej sprawy.
Ostatnie pytanie czyli czy będzie kiedyś na Original War tak ustanowione prawo co do klanów,że każdy klan będzie mógł być niezależnie od drugiego czyli żeby nie było tak,że ja tworze klan i nagle ktoś mi narzuca z góry,że mam powiedzmy zwolnić tego i tego członka bo inaczej będzie wojna itp.Ogólnie chodzi mi o to,że klany mogą wypowiadać sobie wojnę i w ten sposób się rozpadać.Dla mnie to bzdura kompletna i myślę,że mogą się w tej sprawie wypowiedzieć osoby kompetetne.
Dziękuje za uwagę i zapraszam do dyskusji.
Prawa do gry Original War i parę pytań
Prawa do gry Original War i parę pytań
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
Re: Prawa do gry Original War i parę pytań
Poruszyłeś jeszcze raz tematy, o których już dawno wszyscy wiedzą, że Altar nikomu nie odda kodu źródłowego ;P
Zasady klanów są takie jakie są i raczej nie zapowiada się na zmianę.
Original-war.net będzie skończone w swoim czasie.
Zasady klanów są takie jakie są i raczej nie zapowiada się na zmianę.
Original-war.net będzie skończone w swoim czasie.
Xero, chciałeś mądrze, a wyszło pusto..
Co do sytuacji klanów... można sporo zmienić, nie tylko takie sytuacje o której Mari wspomniał, ale i wiele innych idiotycznych spraw, lecz jeśli tutaj wejdzie jakiś pomysł, to małe są szanse ze zostanie on przegłosowany... ale to juz zależy od myślenia i mentalności graczy, jak chcą syf, to syf będzie.. jeśli zapragnął ładu... pewnie zapanuje ład, na głupotę
Mari niestety nie wpłyniesz....
O prawach do OW za wiele nie wiem, wiec tu nic nie powiem.
Co do sytuacji klanów... można sporo zmienić, nie tylko takie sytuacje o której Mari wspomniał, ale i wiele innych idiotycznych spraw, lecz jeśli tutaj wejdzie jakiś pomysł, to małe są szanse ze zostanie on przegłosowany... ale to juz zależy od myślenia i mentalności graczy, jak chcą syf, to syf będzie.. jeśli zapragnął ładu... pewnie zapanuje ład, na głupotę
Mari niestety nie wpłyniesz....
O prawach do OW za wiele nie wiem, wiec tu nic nie powiem.
Co do wypowiedzi użytkownika "Xero Rozbójca",jest w niej sporo racji ale pamiętaj,że trzeba próbować wielu sposobów na polepszenie sytuacji od strony technicznej co prawda nie ma szans na Original War 2 ale myślę,że ulepszenie kodu źródłowego ow znacznie pomogłoby w rozwoju ogólnym gry.Można się kłócić ale ja myślę,że w zasadzie nie ma ludzkiej rzeczy na ziemii,której nie można by było rozwiazać po ludzku.A jeżeli chodzi o OW to mamy tu wielkie pole do popisu i trzeba się starać o cokolwiek aby po prostu ludziom grało się przyjemniej i lepiej.Co do klanów to ciężka sprawa ale myślę,że po głębokim namyśle ktoś przyzna mi rację,iż sporo należałoby zmienić.
Ponawiam pytanie co ze stroną?
Proszę o wypowiedzenie się jedynie osób kompetentnych.
Ponawiam pytanie co ze stroną?
Proszę o wypowiedzenie się jedynie osób kompetentnych.
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
1. Prawa gry nie wykupisz - chyba że masz sporo pieniędzy.
2. Yurek 'skończy kiedy skończy'. Trudno jest pisać coś za brak wynagrodzenia - dlatego tyle to trwa. chłopak ma jeszcze swoje życie.
3. Obecne prawo regulujące klany na scenie jest OK. choć kuleje bo jest brak ewidencji bieżącej normującej pojawianie się klanu po przegranej. Jeśli jesteś słabą osoba na scenie to nie dziw się że inni narzucają ci swoje zdania.
2. Yurek 'skończy kiedy skończy'. Trudno jest pisać coś za brak wynagrodzenia - dlatego tyle to trwa. chłopak ma jeszcze swoje życie.
3. Obecne prawo regulujące klany na scenie jest OK. choć kuleje bo jest brak ewidencji bieżącej normującej pojawianie się klanu po przegranej. Jeśli jesteś słabą osoba na scenie to nie dziw się że inni narzucają ci swoje zdania.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --