Naród w "Original War"
- zoNE
- The Great Uniter & Site Administrator
Naród w "Original War"
Jaki jest Twój ulubiony naród w "Original War"?
Last edited by zoNE on Wed Apr 12, 2006 4:48 pm, edited 2 times in total.
heh
hehe no proste że araby
choć na tych zasadach jakich się teraz gra na GSA arabami się głupio gra bo niema małp 

mam zastrzezenia co do ankiety.. otorz PRZYMIERZE nie jest zadnym narodem ;/ jak sama nazwa wskazuje jest to PRZYMIERZE DWÓCH NARODÓW.. takze zmienilbym pytanie.. "Jaka jest twoja ulubiona strona konflktu w OW ?"
btw.. jak narazie najwiecej glosow jest na USA .. widac ze sami hg rusherzy laza po tym forum ;/ ... ja dalem ZSRR rzecz jasna
btw.. jak narazie najwiecej glosow jest na USA .. widac ze sami hg rusherzy laza po tym forum ;/ ... ja dalem ZSRR rzecz jasna
Sorry ale sygnaturka rozwala forum. Daj jakas mniejsza.
www.bialystok-parkour.prv.pl
www.bialystok-parkour.prv.pl
No to na ten temat mozna sie wypowiedziec
USA ma ciekawsza kampanie a w multi mozna miec nawet 30 pojazdow bez kierowcy
ZSRR sztywna kampania (malo humorystyki w przeciwienstwie do USA) fajne misje ciekawe technologie ktore potrafia z przeciwnika zrobicniegrozny cel
Arabowie tanio jak w biedronce, dobre bomby samobiezne oraz ciekawe rozwiazanie braku komputerowego sterowania liczne wykorzystania malpiszonow
Przymierze USA i RUSKI po tej samej stronie?? to poprostu mieszanka wybuchowa w multi tylko na jednej mapie mozna otrzymac taka mieszanke wybuchowa jednak wykorzystujac ich zalety mozna zrobic niezly burdel u przeciwnika (spowalniacze + radary = zwiad, spowalnicze + lasery i wyrzutnie rakiet = atak dobry na wszystko, spowalniacze + radary na wierzyczkach = system ostrzegawczo spowalniajacy przeciwnika...)
osobiscie jestem za ruskimi gralo sie nimi zawsze najprzyjemniej
USA ma ciekawsza kampanie a w multi mozna miec nawet 30 pojazdow bez kierowcy
ZSRR sztywna kampania (malo humorystyki w przeciwienstwie do USA) fajne misje ciekawe technologie ktore potrafia z przeciwnika zrobicniegrozny cel
Arabowie tanio jak w biedronce, dobre bomby samobiezne oraz ciekawe rozwiazanie braku komputerowego sterowania liczne wykorzystania malpiszonow
Przymierze USA i RUSKI po tej samej stronie?? to poprostu mieszanka wybuchowa w multi tylko na jednej mapie mozna otrzymac taka mieszanke wybuchowa jednak wykorzystujac ich zalety mozna zrobic niezly burdel u przeciwnika (spowalniacze + radary = zwiad, spowalnicze + lasery i wyrzutnie rakiet = atak dobry na wszystko, spowalniacze + radary na wierzyczkach = system ostrzegawczo spowalniajacy przeciwnika...)
osobiscie jestem za ruskimi gralo sie nimi zawsze najprzyjemniej
The Best Agent in MiB History!!
A mój ulubiony naród jest zależny od przede wszystkim od mapy na jakiej się w danej chwili gra... Wiadomo, że rukamii można i wygrać 2v1 na alienie, ale już na większej mapie typu flagi czy babilon to i 1v1 można wdupić gdyż zawsze można wpaść w jakąś zasadzke (brak radarów doskwiera). Najbardziej elastyczni są jednak amerykanie, to nimi zwyciężyłem najwięcej walk i nimi rozwaliłem kilka razy pod rząd TrueReapera 

Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
"Life is brutal, a admin bardziej"

teamt
jak chcesz garc na multi przymierzem to se mozesz grac na otchlani narody zjednoczone na dzielonym a wiem ze jak sie tak gra to i tak wiekszosc gra tylko na usa lol ruskami robi ewnetualnie spowy,a phant ma racje co chodzi o brak radaru;] bo jak sie ma radar to wiadomo mozna kontrolowac gre a wtedy latwiej wygrac...

Mój ulubiony naród to Rosja, dlaczego? otóż ich pojazdy są najbardziej wytrzymałe, nawet wyglądem przypominają "fortece" na gąsienicach, zresztą to właśnie Rosjanie mają najbardziej rozwiniętą technologię, dowiadujemy się tego także podczas kampanii
poza tym tylko ten naród może budować behemoty, spowalniacze i rakiety długodystansowe, nie wspominając już o teleportach, bazookarzach i innnych pierdołach