Pokud chce Gwrhkhsh překládat tak v tom nevidím problém. Já osobně mám v němčině velké mezery. Pokud budeme překládat oba a náš překlad bude podobný tak je menší pravděpodobnost, že to špatně přeložíme.

Ti neni pravda, vše co bylo přeloženo do polštiny přeložil GwrhkhshMorphid wrote:If you wantGwrhkhsh wrote:I could help you with German translations, if you want me to... but first I need Polish translation for you. Polish translation arranged Sali (in my informations, Radzio translates texts for 1st mission). - Polish is more important than German
Vitze wrote:Asi si nezahraju pise mi to chybu
Error Report
WndProc Error :"fileformat" expected ,but "tf" found at line1
...
potřebuju vidět ten errorlog, bez něj ti nedokážu pomoct, ja používám na normlaní verzy updaty, je možné že je chyba v plné verzy (tu jsi nejspíš stáhl) ... a v tej plné verzy mi to dělá taky, takže je někde chyba v souboru ale bohužel hra neřekne v jakém, takže prosím vyčkejte na opravný patch....Vitze wrote:me se to zobrazi kdyz dam prvni misi u kampane. Ale tohle mi to dela treba u 2/10 pripadu pri stisknuti Mlutiplayeru
s tou mapou mi to dělá v obou verzích.Gothuk wrote:Vitze, are you using 1.11? If yes, do you have last fix to arabian interface?
No , I have 1.10Gothuk wrote:Vitze, are you using 1.11? If yes, do you have last fix to arabian interface?