Aktualizovaný launcher - 1.11.0 beta (18.2)
Moderator: Newswriters
- Spooker
- Site Administrator
Aktualizovaný launcher - 1.11.0 beta (18.2)
Stucuk právě vydal aktualizovaný launcher pro verzi 1.11.0. Přidává možnost nastavit vyšší rozlišení než 1024x768. Ikdyž to bylo možné i předtím, nyní to lze nastavit přímo přes launcher, což je přívětivější pro uživatele.
Stáhnout si jej můžete zde.
Stáhnout si jej můžete zde.
If you're bored, just play OW!
- Spooker
- Site Administrator
Re: Aktualizovaný launcher - 1.11.0 beta (18.2)
jj, protože ty jsi nejlepší

Me to nece jet na tom rozliseni co si zvolim, porat tam jede to puvodni rozliseni
Že by to navíc ještě nefungovalo? Nebude to zase win 7 a jeho skvělý systém nejsi admin, ale můžeš být když si nastavíš spouštět program jako správce?

Ale funguje... ale ta hra si to nedokáže zapamatovat, takže když to zapneš po druhé a dáš rovnou spustit (nebo vypneš a dáš spustit) naběhneti normalní rozlišení
Mě to nejde vůbec......soubor mi hlásí, že nemám nainstalovaný OWar a mam vložit CD........CD2 (2 Disky ještě z Game4you) sem vložil do machaniky a furt nic....možná je to crackem, kterej mam, abych to nemusel spouštět s diskem......jak to udělam manuálně?
[ Added: 10:02, 21-02-2011 ]
tda jinak?
[ Added: 10:02, 21-02-2011 ]
tda jinak?

- Spooker
- Site Administrator
Musíš řádně opatchovat a pak spouštět přes soubor Owarfull.exe (nejlepší je na něho rovnou přesměrovat zástupce na ploše, jestli používáš...)
- Timeshifter
- Site Administrator
No a samozrejme, že inštalácia OW musí byť plná... (musí sa totiž obsah misií prekopírovať na HDD).
Musím povedať, že hlavne tie štatistiky v Hodnocení Multiplayeru je úplná pecka... Duh, ešte sa cez to dá aj žiadať o vstup do klanu! Tak to chlapíci fakt enormne premakali!
Musím povedať, že hlavne tie štatistiky v Hodnocení Multiplayeru je úplná pecka... Duh, ešte sa cez to dá aj žiadať o vstup do klanu! Tak to chlapíci fakt enormne premakali!
"Time, who sees all things, he hath found thee out." -(Sofokles - Oedipus Rex)
- Spooker
- Site Administrator
To teda jo, akorát tem teď nějak musíme nahnat všechny z XR 

Já spouštím hru přes owar.exe a za druhé nechápu proč crackuješ OW když ti stačí naisntalovat ne-Sprocketovou verzi hry (třeba jak jsi zmiňoval z game4u nebo starý orig či ze staršího skore (instalace samozřejmě musí být full ale to je logické) ) nainstalovat patch 1.11 fulll a CD ani DVD nepotřebuješ
Jo jenže Owar mam trochu dýl ( Dávno, to jsem ještě neměl zařízenej net)a od známýho jsem měl crack. Po delší době sem si hru znova nainstaloval, první co jsem udělal bylo cracknutí až pak našel na netu patche.
- Timeshifter
- Site Administrator
lenže i bez cracku a akýchkoľvek patchov by ti to pri plnej inštalácii šlo bez CDčka...
"Time, who sees all things, he hath found thee out." -(Sofokles - Oedipus Rex)