Original - War - ogólnie
Original - War - ogólnie
Witam chciałbym się spytać kiedy nowe mody wyjdą bo nikt nie zagląda prawie na forum zero nowych modów 

Last edited by Creative on Thu Jun 16, 2011 11:13 am, edited 1 time in total.

Re: Original - War mody
Widocznie niektórzy nie robią modów bo im się nie chce albo czasu nie mają albo umiejętności.
Inni robią bez zapowiedzi.
Chłopie jest koniec roku niektórzy poprawiają oceny i nie mają czasu by wejść na forum.
Ile razy trzeba powtarzać: Jak chcesz moda zrób sobie go.
Inni robią bez zapowiedzi.
Chłopie jest koniec roku niektórzy poprawiają oceny i nie mają czasu by wejść na forum.
Ile razy trzeba powtarzać: Jak chcesz moda zrób sobie go.
To jeszcze można? o.OLuke wrote:Chłopie jest koniec roku niektórzy poprawiają oceny i nie mają czasu by wejść na forum.
- Incantatoris
- Soldier level 6
Niektórzy mogą i w sierpniu poprawićRadzio wrote:To jeszcze można? o.OLuke wrote:Chłopie jest koniec roku niektórzy poprawiają oceny i nie mają czasu by wejść na forum.

Ja mam wszystko poprawione chemie i mate poprawiłem niedawno na 2 bo wychodziło 1 a jest dobrze ale wchodze na forum 

A to hardkoryIncantatoris wrote:Niektórzy mogą i w sierpniu poprawićRadzio wrote:To jeszcze można? o.OLuke wrote:Chłopie jest koniec roku niektórzy poprawiają oceny i nie mają czasu by wejść na forum.

Radzio wrote:A to hardkoryIncantatoris wrote:Niektórzy mogą i w sierpniu poprawićRadzio wrote: To jeszcze można? o.O
Ja kiedyś komis miałem w sierpniu z religii;P
@kamilkom
- Wakacje się zbliżają, może się coś rozrusza.
Re: Original - War - ogólnie
sesja idzie a nie wakacje, dzieciaki ^^
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Incantatoris
- Soldier level 6
Ta, ja też przeglądam kwejkaAntitheus wrote:sesja idzie a nie wakacje, dzieciaki ^^

- Gothuk
- Site Administrator
Jaka tam sesja xD.Antitheus wrote:sesja idzie a nie wakacje, dzieciaki ^^
A wakacje sa juz przeciez od dobrych 2 miesiecy, hmm.
No.Gothuk wrote:Jaka tam sesja xD.Antitheus wrote:sesja idzie a nie wakacje, dzieciaki ^^
A wakacje sa juz przeciez od dobrych 2 miesiecy, hmm.
- Witcher
- Soldier level 7
Ja też za pyskówki i prowokacje na lekcji Religii miałbym w tym roku. ^^Anarchy wrote: Ja kiedyś komis miałem w sierpniu z religii;P

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
Witcher wrote:Ja też za pyskówki i prowokacje na lekcji Religii miałbym w tym roku. ^^Anarchy wrote: Ja kiedyś komis miałem w sierpniu z religii;P

Sebek, jak możesz mieć wakacje od 2m skoro masz 15 lat? 

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --