jestesmy lanem i bylismy w jedyne jseci podlaczeni on mial mnie na zielono a ja go.
jednak po skopiowaniu mego ip nie mogl wejsc na moj serwer original war
@EDIT
chcialbym sie tez zapytac czy nalezy kopiowac adres jak na ss'sie, czy jakies inne. (dodaje ze nikt z hamachi nie gra w original war chcem sie tylko dowiedziec czy hcodiz o te ip) http://zapodaj.net/cf9adcd88ba6.png.html
Last edited by 3msie on Sun Sep 04, 2011 5:05 pm, edited 2 times in total.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
3msie wrote:a chcialbym sei zapytac co trzeba w zaporze dodac jako ze ja mam wszystko po angielsku a zbyt dobrze mi z nim nie idzie
Najlepiej wyłącz ją na czas gry z bratem.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
mattin111 wrote:Zagrajcie w GSA i koniec nie bedzie problemow :p
Co to za gra GSA?
Lufy jeżeli na OW nie widzą swego serwera to nawet GSA g***o im da bo ten program nie służy do hostowania gier.