Apocalyptic War - zapowiedź nowego moda
Re: Apocalyptic War - zapowiedź nowego moda
Dobrze , czekamy na Apocalyptic War ... A Clan's War mod został skończony ?

Ktoś tu nie umie czytać...Clan's War - Prace zawieszone
*Matrix* wrote:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Tam pisze "Prace zawieszone" a nie skonczone to ty Bren chyba czytac nie umiesz.Bren wrote:Ktoś tu nie umie czytać...Clan's War - Prace zawieszone
Na wznowienie prac nad Clan's War nie ma co liczyć. Wszystkie prace które wykonałem nad jego kontynuacją przepadły w raz całym modem natomiast do pliku który jest umieszczony w sieci zapomniałem hasła.
Jeśli chodzi o Apocalyptic War to prace posuwają się do przodu.
W najbliższym czasie może pojawić się wersja prezentacyjna dzięki której będziecie mogli ocenić stan prac i zasugerować pewne rzeczy.
Jeśli chodzi o Apocalyptic War to prace posuwają się do przodu.
W najbliższym czasie może pojawić się wersja prezentacyjna dzięki której będziecie mogli ocenić stan prac i zasugerować pewne rzeczy.
Jeśli chcesz, to mogę Ci przypomnieć to hasło.
mart jezeli potrzebujesz testera to sie oferuje
1. JEST NAPISANETam pisze "Prace zawieszone" a nie skonczone to ty Bren chyba czytac nie umiesz.
2. Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, przetraw ją w mózgu czy co tam masz i stwierdź, czy napisałem, że prace są skończone.
*Matrix* wrote:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
A ja proponuje wszystkim, nie zasmiecania tematu i ochloniecie od napinania sie, bo tworzycie tutaj burdel, Mart jezeli chcialbys wznowic kiedys prace nad clan war's to posiadam wersje beta 2.1
Mart, na kiedy przewidujesz wersje prezentacyjna ? Chetnie bysmy zobaczyli co stworzyles, moze to bedzie nowy hit kto wie ;]
- Serpent
- Soldier level 10
Ale wy za przeproszeniem jesteście męczydupy, nie dość że sami nic nie próbujecie zrobić to ciągle spamujecie takimi postami.Szatyn wrote:Mart, na kiedy przewidujesz wersje prezentacyjna ? Chetnie bysmy zobaczyli co stworzyles, moze to bedzie nowy hit kto wie ;]
Wystarczyło przeczytać:
Może, nie musi.W najbliższym czasie może pojawić się wersja prezentacyjna dzięki której będziecie mogli ocenić stan prac i zasugerować pewne rzeczy.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
bardzo ładnie to wygląda te screeny nieźle pomyślałeś z tym modem powodzenia w modowaniu.
http://www14.zippyshare.com/v/7258790/file.html
Dawno obiecana wersja beta Apocaliptic War Wydana!
Beta zawiera 2 misje. Niektóre grafiki w menu są niedopracowane i w misjach mogą wystąpić jakieś pomniejsze błędy. Ale cóż to beta więc nie spodziewajcie się cudów.
Jest to też poniekąd wersja prezentatywna i chcę dowiedzieć się czy podoba się wam moja koncepcja na tego moda. Co jest źle, co należało by poprawić, zmienić itd.
Liczę że beta wam się spodoba i czekam na oceny i podpowiedzi z waszej strony ^^
Dawno obiecana wersja beta Apocaliptic War Wydana!

Beta zawiera 2 misje. Niektóre grafiki w menu są niedopracowane i w misjach mogą wystąpić jakieś pomniejsze błędy. Ale cóż to beta więc nie spodziewajcie się cudów.
Jest to też poniekąd wersja prezentatywna i chcę dowiedzieć się czy podoba się wam moja koncepcja na tego moda. Co jest źle, co należało by poprawić, zmienić itd.
Liczę że beta wam się spodoba i czekam na oceny i podpowiedzi z waszej strony ^^