Wojna to Pokój
- PatryQQQQ
- Soldier level 3
Wojna to Pokój
Beztrosko bawiłem się artefaktami i niszczyłem ruskim elektrownie, zostało im chyba ze 3 może 4. I już miałem robić HG na ostateczny atak aż tu nagle ruscy przypieprzyli rakietą.
W dobrym momencie zachciało mi się robić te HG bo zobaczyłem tą rakietę tuż przed wybuchem. I tu moje pytanie czy ruscy tą rakietę wybudowali czy im się pojawiła? Patch 1.02 Mistrz Strategii.
W dobrym momencie zachciało mi się robić te HG bo zobaczyłem tą rakietę tuż przed wybuchem. I tu moje pytanie czy ruscy tą rakietę wybudowali czy im się pojawiła? Patch 1.02 Mistrz Strategii.
- Attachments
-
- ow23.JPG (99.75 KiB) Viewed 4908 times
- Serpent
- Soldier level 10
Re: Wojna to Pokój
Z tego co pamiętam rokieta stoi w bazie od samego początku misji ale moge się mylić 

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Tak z ciekawości pytam: Jaki jest sens grania na starym patchu, podczas gdy nowsze eliminują setki bugów, a misję są w niektórych miejscach "dopieszczone"?
Ta za*****cie dopieszczone, a 12a ruskiej chyba z 20 bazookarzy się respi, a misji gdzie budujemy Epsilon pojawiają się ruskie rakiety. ^.^
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
- Nefarem - to raczej zasługa panów z Altaru.
- PatryQQQQ - 1.02?! to gdzieś wykopaliska prowadzą?
Sprawa z rakietą jest enigmatyczna. Ja potrafiłem się bawić nawet 3-4 godziny bez rezultatów. Kiedyś specjalnie czekałem aż Płatonow wyśle mi prezent
Rakiety w 15a nie ma na początku. Jest ona obecna w 15 Am.
- PatryQQQQ - 1.02?! to gdzieś wykopaliska prowadzą?

Sprawa z rakietą jest enigmatyczna. Ja potrafiłem się bawić nawet 3-4 godziny bez rezultatów. Kiedyś specjalnie czekałem aż Płatonow wyśle mi prezent

Rakiety w 15a nie ma na początku. Jest ona obecna w 15 Am.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- PatryQQQQ
- Soldier level 3
Gdyby stała to bym ją wypatrzył artefaktem.Serpent wrote:Z tego co pamiętam rokieta stoi w bazie od samego początku misji ale moge się mylić
A taki że na altarowskich łatkach gra mi działa płynniej.Nitek wrote:Tak z ciekawości pytam: Jaki jest sens grania na starym patchu, podczas gdy nowsze eliminują setki bugów, a misję są w niektórych miejscach "dopieszczone"?
W 1.02 też są i to chyba nawet te dalekodystansowe.nefarem wrote:Ta za*****cie dopieszczone, a 12a ruskiej chyba z 20 bazookarzy się respi, a misji gdzie budujemy Epsilon pojawiają się ruskie rakiety. ^.^
Co do tego patcha 1.02 to mam płyty z playa
Wrzuć sobie najnowszą łatkę, dorzuć biblioteki wine z forum i odpal grę z parametrem customres. Zauważysz co to jest płynność 

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Trzeba sprawdzić w kodzie. Obstawiam, że jest budowana, lecz kod pewnie krzaczy się z skryptem ruskich ataków, przez co czas jej odpalenia jest randomowy (np w 1 godzinie misji Am - Płatonow oznajmia werdykt co do odpalenia bomby - jeśli jej nie mamy, celuje w nas - jeśli mamy, "będziemy musieli sobie zaufać".
Jest budowana. Pojazd jest na ciężkim podwoziu kołowym z silnikiem spalinowym sterowany komputerowo. Ruska bomba podjeżdża ci mniej więcej na środek mapy i dopiero strzela. Raz miałem taką sytuację, że Płatonow wysłał około 10 bomb na mnie. BTW Powell też opracowuje bombę, jednakże poddajemy się, gdy nas o tym poinformuje.
- PatryQQQQ
- Soldier level 3
Wtedy jak grałem to Płatonow najpierw strzelił bombą a dopiero potem powiedział że ją ma i John się poddał już po wybuchu i wielkie dzięki za odpowiedź.
Bo Płatonow jest bardziej "szurnięty" niż Powell
, no może poza jego "bohaterskim" wyczynem w am15.