Ho ho, nie liczyłem na taką szybką odpowiedź

Nagrałem filmik na przyśpieszeniu, ponieważ chciałem tylko pokazać możliwość przejścia tej misji na tych 100 skrzynkach, gameplay'e do owara(w normalnym tempie, z dialogami) gdzieś się w internecie błąkają.
Jeśli chodzi o filmiki multiplayer, bardziej myślę o robieniu dynamicznych kompilacji, z pojedynczych rozgrywek, to może przyciągnie ludzi do oglądania i na scenę

. Jako, że na chwilę obecną dysponuję dobrym komputerem, który na spokojnie, może ogarnąć nagrywanie chociażby najbardziej wymagających gier, to z jakością i płynnością nie będzie żadnych problemów.
Filmiki multi zacznę nagrywać od przyszłego weekendu(zagospodaruję sobie jakoś czas).
Zastanawiam się nad dodaniem komentarza, ale nie wydaje się on konieczny, w poprzednim filmiku wsadziłem wręcz kwintesencję disco, ale to wynikło z braku pomysłu na coś ambitniejszego (zresztą mało kto ogląda takie filmiki z oryginalną muzyką

)
Po drodze do przyszłego weekendu nagram jeszcze tricki na mistrzu z kampanii Am, chociażby rozwalanie rusków, w 1 misji, co jest realne, przy odrobinie samozaparcia :p
PS.
Myślę nad nagraniem Gameplay'ów z kampanii arabskiej, chyba się jeszcze takie nie ukazały.