Problem z kampania arabska - brak dźwięku
Problem z kampania arabska - brak dźwięku
Witam, jestem nowy na forum, nie wiem czy temat umieściłem w odpowiednim dziale.
Postanowiłem zagrać w original war i zainstalować oficjalną arabską kampanię, wszystko spoko, misja sie uruchamia, jedynym problemem jest brak jakichkolwiek dialogów, tak jakby były wyciszone, a przecież nie są.
Pytanie moje jest następujące:
Co powinienem zrobić aby to naprawić? czy może jednak kampania ta zostala stworzona bez polskich dialogów i po prostu nawet tego nie zauważyłem :/
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie
Postanowiłem zagrać w original war i zainstalować oficjalną arabską kampanię, wszystko spoko, misja sie uruchamia, jedynym problemem jest brak jakichkolwiek dialogów, tak jakby były wyciszone, a przecież nie są.
Pytanie moje jest następujące:
Co powinienem zrobić aby to naprawić? czy może jednak kampania ta zostala stworzona bez polskich dialogów i po prostu nawet tego nie zauważyłem :/
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie
Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku
Patch 2.0.3.5
Kocham to twoje pytanie jaki masz patch, co to ma do rzeczy?Creative wrote:Jaki masz patch?
Kampania arabska nie ma dialogów audio.
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
I tak uprzedzając kolejne pytanie, kampania nie jest jeszcze w 100% skończona. Brakuje jeszcze 2 misji (+ parę tekstur do map, być może parę bugów do naprawienia, usprawnień do wprowadzenia itp.), a całość będzie mieć tyle samo co oryginalne.
Na dole forum masz dział "mods" i poddział arabskiej kampanii. Można tam pisać również po polsku.
Na dole forum masz dział "mods" i poddział arabskiej kampanii. Można tam pisać również po polsku.
Do it!
To nie jest oficjalna kampania. Jest ona tworzona przez moderów-wolontariuszy na podstawie oryginalnych planów i zapisków Altaru.
Dopóki ktoś nie nagra dialogów, to ich nie będzie.
btw.
Witamy na forum
btw.
Witamy na forum

https://www.youtube.com/kvantovy --- mój kanał youtube.
https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.

https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.

Nagrać dialogiZiwi wrote: Co powinienem zrobić aby to naprawić?

btw 0dd1, włączcie tekstury 1 misji. Może nie były najwyższej próby ale są lepsze niż żadne - a do poprawienia starych zadeklarowanemu wolontariuszowi się nie śpieszy.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Tylko szkoda że autorzy tej kampanii nie użyli oryginalnych map Altaru z kampanii arabskiejSzymiew wrote:To nie jest oficjalna kampania. Jest ona tworzona przez moderów-wolontariuszy na podstawie oryginalnych planów i zapisków Altaru.
btw.
Witamy na forum
Misja 3_ar (oryginalna mapa Altaru)
Spoiler:
Spoiler:
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
@Gelwe, wszystko jest możliwe.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Mam nadziejeAntitheus wrote:@Gelwe, wszystko jest możliwe.

Mały bonusik
Spoiler:
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
W porządku teraz wiem
jak mówiłem jestem nowy na forum i nie wiedziałem że nie ma dialogów. Dziękuję za pomoc