Może z Koreańskiego korzystaj. Tam nawet google nie ma xDSzymiew wrote:Amerykanom się to nie spodobaNie ma problemu założę drugi internet
Cox And Moszna Adventures
Re: Cox and Moszna Adventures - Beta testy
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Zaraz, zaraz, to nie miałeś żadnej ingerencji w fabułę moda? W takim razie co tam jest Twojego? Kody napisane przez innych, fabuła napisana przez innych, nazwa moda wybrana przez innych, mapy z kampanii.. Pewnie, jak ludziom fabuła się nie podoba, to najlepiej zrzucić to na kogoś innego, bo przecież nie ma się tyle rozumu, żeby to wcześniej przeczytać i zgłosić poprawki. Na miejscu Darkmaster' a, to za takie załatwianie sprawy bym podziękował za "współpracę" i dał sobie spokój z tym czymś.Creative wrote:Mod jest mój. Ale przebieg akcji jest 15darkmaster oraz dialogi i jego historia więc nie do mnie to.

Gdzie napisałem że nie miałem żadnej ingerencji? Ja zrobiłem 10 misję i kontynuację będę kontynuował ja. Moje są kody i przerabiane mapki. Co do fabuły to jest wyraźnie napisane że to pisał darkmaster. A ja na twoim miejscu bym dał sobie spokój z trolowaniem mnie bo to nic nie da. Sam byś zrobił moda a nie narzekasz na forachSzulce wrote:Zaraz, zaraz, to nie miałeś żadnej ingerencji w fabułę moda? W takim razie co tam jest Twojego? Kody napisane przez innych, fabuła napisana przez innych, nazwa moda wybrana przez innych, mapy z kampanii.. Pewnie, jak ludziom fabuła się nie podoba, to najlepiej zrzucić to na kogoś innego, bo przecież nie ma się tyle rozumu, żeby to wcześniej przeczytać i zgłosić poprawki. Na miejscu Darkmaster' a, to za takie załatwianie sprawy bym podziękował za "współpracę" i dał sobie spokój z tym czymś.Creative wrote:Mod jest mój. Ale przebieg akcji jest 15darkmaster oraz dialogi i jego historia więc nie do mnie to.

Wszystkie misje robiłem ja a dark pisał dialogi tylko.

Creative wrote:Ja zrobiłem 10 misję i kontynuację będę kontynuował ja.
Creative wrote: Moje są kody i przerabiane mapki
Creative wrote: Wszystkie misje robiłem ja
HAHAHAHAHAHHAAHHAHAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
HHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHHA, O KUR*A! Creative pobije siebie, zawsze XDDD cokolwiek zrobi, on potem pobije samego siebie, mistrz normalnie!
Creative w kapsułce:
Spoiler:
Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.

https://trello.com/b/QkpOj7p7/nefarems-history
Powiem ci tak:Xander wrote:Creative wrote:Ja zrobiłem 10 misję i kontynuację będę kontynuował ja.Creative wrote: Moje są kody i przerabiane mapkiCreative wrote: Wszystkie misje robiłem ja
HAHAHAHAHAHHAAHHAHAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
HHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHHA, O KUR*A! Creative pobije siebie, zawsze XDDD cokolwiek zrobi, on potem pobije samego siebie, mistrz normalnie!
Creative w kapsułce:Spoiler:
Ja zrobiłem 9 misji a darkmaster tylko jedną misje, a on tylko napisał mi dialogi.
Przypominam że jeśli ktoś chce testować moda, proszę napisać na pw.

Tak?Bartek Sz. wrote:Zacytuję klasyka, jak blackmen widzi tworzenie moda przez siebie:Czyli, dajecie mu gotowce, od sobie je wkleja, uznaje to wklejanie za napisane przez siebie, voila - mamy mod podpisany jako Creative. Ch*j, że wszystko wyciąga od Was, jak mu się żywnie podoba. Każdy mu tylko daje gotowce. Karmicie wiecznie tego trolla, a potem płacz, że tworzy mody. Jakby tak miał przysiąść do tego sam, to by już dawno zdechł. A to, o co nie pyta na forum, pyta ludzi na Steamie, z tego co mi wiadomo... Lepiej sobie blackmenie kiśnij dalej, a nie bierzesz się za coś, co do dnia dzisiejszego nie umiesz. Aha, nie chce mi się prywatnie odpowiadać na Twoje PW:Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.Creative wrote:Tytuł: Cox and Moszna Adventures - Beta testy
chcesz na beta testy?Bartek Sz. wrote:Nefarem, ale po co mu Google? On nawet z tego nie korzysta. Pisze tylko na forum, że mamy mu dać gotowy kod. Nawet nie umie użyć wyszukiwarki na forum, by znaleźć sobie już te gotowce
Sklejek? Roflt jeśli dla ciebie jest ważniejsze co jest w sailu niż gra to pozdro.
Ja tylko potrzebowałem pomocy przy kodach.
Jak znajdziesz ten kod na forum podany przez inną osobę to przyznam ci rację jeśli nie to jesteś id**tą.
To dam ci przykładowy kawałek kodu z misji i powiedz mi czy ten kod skopiowałem z forum:
Spoiler:

Nie, zdecydowanie nie skopiowałeś. Nie sądzę, żeby którykolwiek z użytkowników forum był w stanie stworzyć tak prymitywny kod.
Co dominuje w kodzie Creative?
Spoiler:
Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)

Zamiast zachowywać się jak człowiek zachowujesz się jak zwierzęBartek Sz. wrote:No przecież rozmawiamy. Wszystkie posty dotyczą Twojego moda. Chyba każdy się tutaj ze mną zgodzi... Jeśli ja jestem id**tą, to wolę już nie wiedzieć kim jesteś Ty koleżko. Właściwie, napisałbym, jeśli mamy się bawić w grę słowną, ale po prostu mój szacunek do samego siebie i kultura osobista tego nie pozwala

Cretive 21 lat, a kurde z wykształcenia i zachowania widać, że gimnazjum nie zdał xDD

Dobra, ograniczyć heheszki i flejm w tym temacie, bo zaczniemy w końcu za to nagradzać (nawet posty wstecz). Każdy post ma odnosić się stricte do moda i kwestii nieodzownie z nim związanych. Jeżeli chcecie porozmawiać o umiejętnościach modderskich Blackmena - załóżcie topic w General Discussion.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Nawet rycerz z Cintry tak nie straszny jak Blackmena modzik własny.
W każdym momencie, w każdej chwili, w każdym zdarzeniu kryją się przeszłość, przyszłość i teraźniejszość. W każdej chwili kryje się wieczność. Każde odejście jest zarazem powrotem, każde pożegnanie powitaniem, każdy powrót rozstaniem. Wszystko jest jednocześnie początkiem i końcem.
Re: Cox and Moszna Adventures - Zamknięte Beta testy
Pięć beta testerów dostali CAMA Betę, beta testy skończą się wtedy gdy wszyscy zgłoszą błędy w modzie.

Re: Cox and Moszna Adventures - Zamknięte Beta testy
Z calym szacunkiem ale...
Spoiler: