Markok wrote: ↑Tue Aug 15, 2017 10:32 pm
Punkt pierwszy sobie daruj dla swojego zdrowia psychicznego, jak zresztą i wszystkie pozostałe mody tego "moddera".
Jak dla mnie to nawet fajny ten mod

.
Punkt trzeci to moje "dzieło", tak, taki jest zamysł autora, a tak z ciekawości, działa to jakoś

? Małpy faktycznie atakują ? Jakiś dłuższy czas temu zrobiłem modowi mały facelifting, poprawiając wszystkie misje i już nie pamiętam czy udało mi się tak ogarnąć skrypt żeby małp nie dało się wykiwać co w tej grze jest bajecznie proste w praktycznie każdej misji kampanii.
Nie powiem, pierwszorzędny trolling kiedy szedłem pod raz trzeci czy czwarty po skrzynki ze środka mapy i nagle mnie małpy zajechały.. skubane biegały po 18 speeda (dobrze, że nie było o 1 więcej co atak). Okopałem się tam gdzie byli arabowie, dorobiłem się 3 gatling ruskich, zrobiłem techy, miałem 2 małpy przeszkolone.. i ciągle to samo

.Małpy coraz silniejsze, szybkie jak amerykańskie czołgi ale już lagowały od ilości.. powiedz czy to ma jakiś konkretny koniec?
Polecić można te rozbudowane w miarę świeższe produkcje : Arabian Nights (oficjalna kampania arabska, bliżej niż dalej ukończenia), Arabian History, Władza Absolutna, Wszyscy Jesteśmy Żołnierzami, Sand of Siberia (na razie tylko potyczki).
Sos właśnie "skończyłem", to jest genialna produkcja. Władza Absolutna również świetna, tylko szkoda, że kampania arabska niedokończona. Brakuje mi jeszcze takiej wersji kampanii amerykańskie, jak ta ruska z AB i byłbym "spełniony"

.
Reszta wymienionych modów czeka w kolejce do ogrania.
Creative wrote: ↑Wed Aug 16, 2017 10:41 am
1."Cox and Moszna Adventures" - misja "Niewola" - nie mogę znaleźć tego cholernego radia nigdzie...
Radio jest po środku mapy między drzewami.
To jest pewnie ten artefakt - znalazłem go już wcześniej, problem w tym że nic się nie dzieje kiedy się do niego podchodzi czy odchodzi czy strzela - nic.