Przeszedlem 7 misji, i jestem calkiem milo zaskoczony fajnym level - designem, tzn. caly czas cos sie dzieje, mamy jakies cele, nie ma przestojow i jest calkiem trudno. Niestety, podobnie jak w 1 wersji AW, odbior moda strasznie psuja koszmarnie brzmiace dialogi, miliardy brakow przecinkow, bledow interpunkcyjnych, skladniowych, stylistycznych(z DOWÓCTWEM w paru miejscach na czele), powtorzenia, zaburzenia sensu zdania itp. itd Jednym slowem:
https://www.youtube.com/watch?v=TLn4rdzwT6I xD Czesto uzywasz tez jakichs skomplikowanych zwiazkow frazeologicznych, gdzie bardziej pasowalyby proste, krótkie slowa; postacie mowia jakims dziwnym jezykiem ktory nijak nie pasuje ani do zolnierzy, ani nawet do zwyklych ludzi. Ja rozumiem, ze nie kazdy ma takie zdolnosci literackie jak ja, ale chyba moglbys troche unormalnic te dialogi
Mapy maja bardzo fajne GBI w wiekszosci, ale trawa i drzewa na prawie wszystkich jest polozona tak beznadziejnie, ze environment nadaje sie do calkowitego zaorania.
Poza tym szkoda, ze dzialo syberytowe wciaz jest wtopione w podwozie - teraz bardzo latwo mozna przeciez poprawic Z-buffer w GM Factory. Fajne bylyby tez jakies jeszcze nowe bronie.
Jesli chodzi o bugi, to jedyny jaki spotkalem, to zaciecie sie filmiku przed misja 8, ale to raczej nie twoja wina, bo cos pierdoli sie komenda ComMoveToUnit(gossudarow ma bierezova po drugiej stronie budynku, robi krok w strone budynku, i daje sobie spokoj xD). Probowalem to naprawic, ale dalej robil to samo, wiec poradzilem sobie zdjeciem InGameOn