Jest opcja wyciszenia głosów.0dd1 писал(а): ↑Вс фев 23, 2020 4:52 pm To nie jest argument, i nie wiem co ma na celu to lanie wody. Napisałem tylko że zły dubbing jest gorszy niż żaden, bo mnie osobiście odpycha - np. nawet nie zamierzam instalować kodeków żeby zobaczyć filmiki, bo przez ten głos klawisz Esc sam się wciska.
Jak się robi coś co brzmi jak Kapitan Bomba, a są takie kawałki w tym modzie, to jest spoko. A jak się sili na powagę i dramatyzm, to amatorka raczej zawsze wyjdzie żenująco. I takie kawałki też są.
Nie ma czegoś jak ""zły" dubbing jest gorszy niż żaden". Lepsze coś niż nic. Jestem sobie w stanie wyobrazić ile pracy weszło w powstanie PEŁNEGO dubbingu. To modyfikacja, nie pełnoprawna produkcja. Za sam wkład należy się szacunek. Nie podoba się - nie słuchaj, nikt nie zmusza.
Mi osobiście dubbing bardzo się podoba, głównie dlatego iż główne role odgrywają postaci żeńskie - nie takie oczywiste w tak malutkim community jak OW. Nawet zwykłe dialogi randomów wypadają dobrze. A dźwięki według mnie pasują bardzo dobrze. Tworzą spójną całość, nie są losowo wybrane. A soundtrack, kiedy nie dzieje się nic gorącego jest zaskakująco comfy. Może nie jest to OST Persony 5, ale aż miło słuchać.
Co do powagi i dramatyzmu. Zależy jak się odbiera. Ja na przykład nigdy nie biorę żadnej modyfikacji na poważnie. W tym modzie nawet czułem aż za bardzo trochę śmieszkowanka, no poprostu nie mogłem tego brać na serio. Ktoś za dużo Avengersów się naoglądał.

Co do struktury misji. Jako słabszy gracz, trochę męczonka jest, ale nie mówię, że to źle. Problemem jestem ja, nie misja. Moim zdaniem przydałoby się parę wydarzeń, eventów więcej w misjach. Coś, co by zajmowało gracza. Wydłużają się lekko, jak powiedzieli poprzednicy.
Podsumowując, warto było czekać, bo widać wkład pracy w praktycznie każdym aspekcie. Aż przykro tylko jak niefortunnie poszła pierwsza premiera.

Autor może liczyć na parę trenów od poetów po jego śmierci. (oby jak najdłużej żył