Oficjalna Kampania Arabska
Moderator: Newswriters
Re: Oficjalna Kampania Arabska
Mała próbka tego co można nagrać na mikrofonie dołączonym do kamerki internetowej ^^
http://www66.zippyshare.com/v/9371467/file.html
http://www66.zippyshare.com/v/9371467/file.html
No wiem ze atak ma być skoordynowany ale jak czekałem pytali się czy jestem gotów , mówiłem że tak no i potem ten przywódca mówi czy pozbyłem się rusków ja mówiłem ze nie i mnie wywalili z misji 
A ciekawe kiedy jak atakuje rusków to ten przywódca mówi że ma być atak skoordynowany to ja już nie mam pojęcia kiedy atakować a wszystko dobrze zrobiłem ..

A ciekawe kiedy jak atakuje rusków to ten przywódca mówi że ma być atak skoordynowany to ja już nie mam pojęcia kiedy atakować a wszystko dobrze zrobiłem ..
$F^F$MacKo
- Serpent
- Soldier level 10
Nikt inny nie ma takich problemów ;p
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Mozgu trza tez do tej Gry. Nie tylko Klikac xD
- Serpent
- Soldier level 10
Polać mu! (domestosem do naczyńmattin111 wrote:Mozgu trza tez do tej Gry. Nie tylko Klikac xD

Na dniach udostępnię re-edita gbi z kilku misji, ma to na celu poprawić wygląd map.
Epickie teksty:
Mógłby mi napisać choć odpowiedź , kiedy atakować na tych rusków koło mojej bazy lub jak ich zniszczyć żeby ten przywódca mordy nie darł .. 

$F^F$MacKo
Siema, sory za zwłoke. Przeszedlem te misje ( 5 ) juz na kazdym poziomie trudnosci, blad nadal wystepuje ( po dialogu nawiazyjacym o ataku, od razu przegrywam) . Jednak, gdy znajde wiecej czasu to sproboje przejsc ja bez wczytania gry.
Bo bug chyba dalej nie jest wyeliminowany?
Bo bug chyba dalej nie jest wyeliminowany?
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
- czeresniaczek1
- Soldier level 4
W 8 misji zabiłem yaszyna gra toczy się dalej nie ma żadnych posiłków o co chodzi.
NIE CIERPIĘ LUDZI KTÓRZY TWIERDZĄ ŻE WSZYSTKO WIEDZĄ WSZYSTKO UMIĄ ZNAJĄ ODPOWIEDZI NA WSYSTKIE PYTANIA NIE POTRAFIĄ PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDÓW A W RZECZYWISTOŚCI SĄ NIKIM.
NIE ZDAJĘ PYTAŃ RETORYCZNYCH NA KAŻDE PYTANIE JEST PROSTA ODPOWIEDŹ NIE WIEM.
NIE ZDAJĘ PYTAŃ RETORYCZNYCH NA KAŻDE PYTANIE JEST PROSTA ODPOWIEDŹ NIE WIEM.
Dziwne ze tylko u was to sie dzieje, to sciagnicie Aktualny Mod z OWS.
DrCzurak jak przeszłeś te misje ? proszę napisz bo ja w ogóle pojęcia nie mam , bo jak Omar mówi czy Farmer to mówi "gotowy" , a potem mnie pyta czy gotowy , mówię że gotowy i potem po 3 sekundach ten przywódca mówi że przegrałem , Hassan zajmie się moja misją ...
$F^F$MacKo
@Macko
Widac ze nie czytasz postow innych uzytkownikow i nawet nie pofatygowales sie by przeszukac temat, kilka osob w tym ja łopatologicznie opisalem ten bug. Wysil "musk" i znajdz mój post a otrzymasz rozwiązanie swojego problemu.
@czeresniaczek1
<maly spojler>
Po prostu czekaj, zbieraj kolejne dostawy (bo takie masz zadanie dodatkowe) i bron bazy, Burlak powinien kontaktowac sie z toba dwa razy by Nowy Kabul sie poddał. Za tym drugim razem jak odmówisz to jeszcze jakis czas minie (wczesniej czy pozniej czesc twoich ludzi zdezerteruje) i zacznie sie ostateczne oblezenie w ktorym łapią ruscy Heike.
Widac ze nie czytasz postow innych uzytkownikow i nawet nie pofatygowales sie by przeszukac temat, kilka osob w tym ja łopatologicznie opisalem ten bug. Wysil "musk" i znajdz mój post a otrzymasz rozwiązanie swojego problemu.
@czeresniaczek1
<maly spojler>
Po prostu czekaj, zbieraj kolejne dostawy (bo takie masz zadanie dodatkowe) i bron bazy, Burlak powinien kontaktowac sie z toba dwa razy by Nowy Kabul sie poddał. Za tym drugim razem jak odmówisz to jeszcze jakis czas minie (wczesniej czy pozniej czesc twoich ludzi zdezerteruje) i zacznie sie ostateczne oblezenie w ktorym łapią ruscy Heike.
Black men, sproboj wygrac bez wczytywania. Ja dzisiaj na godzine 19 postaram sie to sprawdzic.
Bez wczytywania gry, szybkich restartów i pokrewnych czynności, misja powinna działać gładko.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
A wiec tak, misja (5) przetestowana bez wczytywania, wyjechalem na atak z bazy ( swojej). Wszystko dziala jak trzeba.
Jest! Przeszłem , znalazłem jaka tego przyczyna , to bug po zapisaniu gry lub po wczytaniu restartuje sie tak jakby czas i potem ten przywódca mówi i przegrywam i ten bug nadal nie został naprawiony.
Dzięki "Ayman" i "DrCzurak" za pomoc podpowiedziałeś mi tak że już wszystko wiem dlaczego taki bug występuje.
A co to kampanii : trochę błędów , przekleństw i dobre dialogi i głosu nie ma ale by sie przydał po polsku też głos
Dzięki "Ayman" i "DrCzurak" za pomoc podpowiedziałeś mi tak że już wszystko wiem dlaczego taki bug występuje.
A co to kampanii : trochę błędów , przekleństw i dobre dialogi i głosu nie ma ale by sie przydał po polsku też głos

$F^F$MacKo