Generals Mod v.0.2.0 by Nitek
Re: Nitek's Mod v.0.2.0
Może w przyszłości znajdę motywację. Nie powiedziałem ostatniego słowa, ale powiem jedno: EOT. 

- Gothuk
- Site Administrator
Re: Nitek's Mod v.0.2.0
W takim razie zamkne temat.
Nitek jak znajdziesz motywacje i zrobisz kolejna wersje kiedys, to napiszesz do mnie lub innego moda/admina by odblokowac.
Nitek jak znajdziesz motywacje i zrobisz kolejna wersje kiedys, to napiszesz do mnie lub innego moda/admina by odblokowac.
Re: Generals Mod v.0.2.0 by Nitek
Wznowiłem pracę nad modem. Aktualnie został mi tylko SAIL do 2. misji. Planuję wydać kolejne demo zawierające 3 misji, a następne co zobaczycie (jeżeli zobaczycie xD) to pełna wersja moda.
Tutaj możecie zobaczyć jak wygląda teren w misji 2.:
http://i48.tinypic.com/2m44t2s.jpg
No nieźle , nieźleNitek wrote:Wznowiłem pracę nad modem. Aktualnie został mi tylko SAIL do 2. misji. Planuję wydać kolejne demo zawierające 3 misji, a następne co zobaczycie (jeżeli zobaczycie xD) to pełna wersja moda.

--------------
I jak tam ? Co z modem?
// Naucz się używać opcji Edytuj - zoNE
Slowko do autora - proponuje jeszcze zrobic 3 Balance Mody, 10 kampani arabskich i 12 amerykanskich z ujeciem roznych pkt widzenia. Zacznij od Tima Gladstrona a skoncz na malpoludzie, ktory pod koniec przejmuje baze Alfa.
Wylaczajac ironie i wlaczajac wulgaryzmy: moglbys nie odpier*dalac tanich demek, zapowiedzi i robic innym nadziei na dobrego moda, skoro wszystkie Twoje nie odniosly zadnego sukcesu, sa tragiczne i kazdy jeden ma 9012312 bledow? zrob cos jedno a dokladnie, a nie milion na odpie....ol
Wylaczajac ironie i wlaczajac wulgaryzmy: moglbys nie odpier*dalac tanich demek, zapowiedzi i robic innym nadziei na dobrego moda, skoro wszystkie Twoje nie odniosly zadnego sukcesu, sa tragiczne i kazdy jeden ma 9012312 bledow? zrob cos jedno a dokladnie, a nie milion na odpie....ol
Ten mod robiłem prawie 2 lata temu :E Nadal pracuję nad Rosyjską Ruletką i mam już zrobione AGB 003, ale potrzebuję jeszcze wstępnych testów. Powstrzymaj zatem swoją ironię, bo tylko bezsensownie spamujesz. Ten mod umarł dawno temu. Niech ktoś zamknie ten temat, bo spam się robi tylko.
- Maniek
- Community Veteran
A może zamkniesz twarzyczkę i sam się weźmiesz za robotę?pomek wrote:Slowko do autora - proponuje jeszcze zrobic 3 Balance Mody, 10 kampani arabskich i 12 amerykanskich z ujeciem roznych pkt widzenia. Zacznij od Tima Gladstrona a skoncz na malpoludzie, ktory pod koniec przejmuje baze Alfa.
Blokuję. Gdyby autor wrócił do tworzenia moda wystarczy PMka.