Szymiew wrote:chciałbym pograć w moda w którym dialogi są napisane wierszem.
- Skład już stoi poruczniku! Jeszcze tylko kilka szlifów i gotowy będzie cały, wnet zapełni się skrzyniami.
- Świetnie szeregowcu mój, ja tym czasem pójdę w bój! Wezmę Johna i Bradleya i pokażę im jak mniemam, jak się bije żołnierz nasz! Moskal padnie dziś na twarz!
- Bij Moskala, poruczniku! Niech mu będzie lekka ziemia, kiedy padnie od kul cienia.
- Skład już stoi poruczniku! Jeszcze tylko kilka szlifów i gotowy będzie cały, wnet zapełni się skrzyniami.
- Świetnie szeregowcu mój, ja tym czasem pójdę w bój! Wezmę Johna i Bradleya i pokażę im jak mniemam, jak się bije żołnierz nasz! Moskal padnie dziś na twarz!
- Bij Moskala, poruczniku! Niech mu będzie lekka ziemia, kiedy padnie od kul cienia.
- Nie martw się mój arabie wsparcie przybędzie niebawem. Jako, że Allach nad nami czuwa, broń naszego Nowego Kabula.
- Dobrze Szejku umiłowany, puki co my się nie damy, lecz gdy wsparcie na czas nie zawita nasza baza będzie rozmyta.
takie coś ode mnie
Last edited by 15DarkMaster1987 on Mon Aug 24, 2015 5:09 pm, edited 2 times in total.
" Ptakiem Hermesa nazywają mnie, zjadam swe skrzydła by poskromić się "
" Błogosławiony ten, co oparł się pokusie, albowiem on otrzyma Koronę Życia, Nowego Życia "
Kartezjusz: "Istniejesz, więc i wiesz, że istniejesz, a o tym wiesz dlatego, ponieważ wątpisz."
Tacyt: "Lepiej paść z godnością niż żyć w hańbie."
Czasy Kilera:
przewidywana ilość misji : 10
aktualnie zrobionych : 4
w trakcie: misja 5 - 90%, misja 6 - 10%
aktualnie prace stoją
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.
Przypominam, że na forum obowiązuje regulamin zakazujący pisania nie na temat (tzw. offtop). Mimo luźnej formuły forum, pozwalającej wypowiadać się swobodnie, nie możemy dopuszczać do sytuacji, w której wątki będą całkowicie nieczytelne, gdy każdy będzie dyskutował na inny temat. Od teraz, każdy kolejny post nie traktujący w sposób chociaż pośredni o modzie, zostanie usunięty, a twórca nagrodzony ostrzeżeniem.
Ja tak tylko czepnę się jednej, archiwalnej kwestii:
Creative wrote:Jak ktoś przy następnym modzie napisze mi fabułę, to z tym nie będzie problemu
Robisz SWOJEGO moda i oczekujesz, że ktoś inny napisze Ci do niego fabułę? Sorry, Creative, ale pomimo całej wyrozumiałości, nie umiem tego pojąć i jeżeli tak podchodzisz do spraw twórczości, to może lepiej zajmij się testowaniem modów czy jakimś innym kręceniem kichy i kończ waść wstydu oszczędź.
ojj tam, a może on po prostu potrzebuje czegoś co pomogłoby mu wskazać drogę, w którą mógłby się kierować, coś co odblokuje go twórczo, może ma chwilowo ma blokadę, wszak kazdemu z nas kiedys się to zdażylo, zdaży
" Ptakiem Hermesa nazywają mnie, zjadam swe skrzydła by poskromić się "
" Błogosławiony ten, co oparł się pokusie, albowiem on otrzyma Koronę Życia, Nowego Życia "
Kartezjusz: "Istniejesz, więc i wiesz, że istniejesz, a o tym wiesz dlatego, ponieważ wątpisz."
Tacyt: "Lepiej paść z godnością niż żyć w hańbie."
Czasy Kilera:
przewidywana ilość misji : 10
aktualnie zrobionych : 4
w trakcie: misja 5 - 90%, misja 6 - 10%
aktualnie prace stoją
Creative wrote:Zróbcie nowy dział hydepark albo offtopic i po sprawie. // Jak pisałem - od tego jest general discussion. A dlatego nie ma stricte takiego działu, żeby nie pojawiały się tematy w stylu "liczymy do 1000".
Ale popularne wymyślanie jakiejś historii, tyle że u nas tylko w świecie OW było by ciekawe, gdyby to potem przełożyć na moda.
Dawno, dawno temu, kiedy małpoludy jeździły na mastodontach.. (tu potrzebny byłby Serpent)