Co zrobić aby gsa nie umarło?

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.
Siwy
Soldier level 1
Soldier level 1

Message par Siwy »

Śmieszne, rozumiem iż mam prowadzić 2 - letnie badania, aby móc was skrytykować? (Miałem przerwe od ow.. )

"Jestem lepsiejszy niż ty' - nie wyczuwasz, tego.. hmm, no może.. ironi?

Właśnie miałem Ci dopisać po co ta głupia ironia :P Myślisz że liznąłeś trochę języka dziecko i jesteś mądrzejszy :? - phant

Ba że jestem.. W końcu nie odbierzesz mi możliwosci samooceny? Chodź bardzo byś chciał.. Poza tym kto sugeruje iz jestem mądrzejszy? Zależy mi na Twoim zdaniu jak na zeszłorocznym śniegu.. lolz
Phantom
Veteran
Poland

Message par Phantom »

Tak ja mi na Twoich nic nie wnoszących wypowiedziach. Jeżeli nie masz nic więcej do przekazania to lepiej zamilknij. Czujesz się pewnie wyróżniony, że ktoś w ogóle Ci odpowiada xD Jakieś kompleksy?
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej" :)
Siwy
Soldier level 1
Soldier level 1

Message par Siwy »

Tak. Sczególnie na posty niekompetentnej administracji.

Przykłady a nie puste słowa... Cieszy mnie iż twoje słowa są pełne, respekt.

Cieszy mnie jednak, iż imponujesz towarzystwu na Twym niezwykle wysokim poziomie. Posty nic nie wnoszą, bo jesteś zbyt "mądry" aby z nich cokolwiek wywnioskować, cóż..

Btw: Cóż Ciebie śmieszy? To że wdajesz się w (nom pewnego rodzaju) kłótnię? Braków w głowie nie kamuflowałbym dennym poczuciem humoru..

Nie czuje, żebym tu komukolwiek imponował. A posty nic nie wnoszą bo juz odbiegają od tematu, który i tak powinien być już zamknięty... - phant

Hmm, teraz kryjesz się za regulaminem? Ty cały wątek rozpocząłeś, i ja mam za to płacić, odbieraniem możliwości wypowiedzi, myśl..

Skoro moje wypowiedzi są takie beznadziejne, to może ich nie edytuj? (Chodzi mi tu o kasowanie poszczegolnych zdan, ktore odnosza sie w szczegolnosci do Ciebie..)

Btw2: Dlaczego odnosisz się do możliwosci posiadania kompleksów. Sądzisz iż jeżeli ktos ma problemy psychiczne jesteś od niego lepszy? To są rzeczy które się leczy, gratuluje wyrozumiałości. Pewnie zaraz zaczniesz mnie oczerniać rasistowskimi przezwiskami typu "czarnuch?". Z resztą jest to bardzo w Twoim stylu. Śmiac się z cudzego nieszczęścia, rzal i bul.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Message par Antitheus »

ararar do tego załóżcie oddzielny wątek :P niezaangarzowany mod niech lepiej zamknie temat ;)
Phantom
Veteran
Poland

Message par Phantom »

O czym Ty w ogóle człowieku piszesz, nic Ci nie kasowałem, edytowałem, żeby nie pisać offtopic`ów... Jeśli masz jakieś problemy to dź do jakiejś poradni może Ci jeszcze pomogą, napewno nie mam zamiaru się z Ciebie wyśmiewać... Poza tym w ogóle mnie nie znasz więc nie osądzaj pochopnie. I jeszcze raz mnie obrazisz to przestanę być grzeczny bo jak na razie to staram się przemówić do Ciebie spokojnie.
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej" :)
Siwy
Soldier level 1
Soldier level 1

Message par Siwy »

Kto tu do kogo przemawia.. Polenizujmy..

btw: Rozumiem, zaraz poczuje iż jesteś adminem? Żałosne..

Spokojnie? Heh.. Liczyć ile razy Twoja głupota wyprowadziła Cie z równowagi. Teraz po prostu chcesz być uważany za fajnego, mimo iż jakiś Snack jednak potrafi się z Tobą pokłócić, hyh..

btw2: Hmm, za długo siedziałeś na gsa skoro nie rozumiesz o czym pisze, (coz.. glupota się udziela..)

btw3: Bardzo proszę o namiary polecanej przez Ciebie i już pewnie często "użytkowanej" poradni. Moze zrobią ze mnie osobę tak niekompetentną jak Ty? :)

btw4: Nie jesteś nawet w stanie określić mojej radosci, z powodu tego iż Ciebie nie znam!
Verrouillé