Czy MasterServer to aby napewno dobry pomysł?
- YuriStriatov
- Site Administrator
1. Na gsa nie ma juz takich noobow no bo - bagatela - malo kto tam wogole wchodzi. Czy sie myle?Dropsik wrote:Nom tylko że GSA już nie ma takich noobów i możesz w każdej chwili zminimalizować i robić zupełnie inną rzecz a tutaj żeby pogadać to musisz całą grę odpalić i to jest wielki minus tego całego "chat"-a
2. Jakby sie dalo tylko przez OW gadac, to uwazasz ze wogole by mnie to obchodzilo? Przez mIRC bedzie sie tez szlo polaczyc, a jak dalej nie pasi to ja nie wiem.
Co do subow: Jak tak bardzo chcecie placic za czat to zaden problem, da sie to urzadzic

Jedna sprawa jest pewna: czat na MSie bedzie. A poitem porownamy ile osob gdzie siedzi, i gdzie sie lepiej ludziom przesiaduje. GSA tez jakies perfekcyjne nie jest bo zre proca kilka procent nawet jak nic sie nie dzieje i ogolnie jest wolne i ch**owe. Tak wiec tak jak powiedzialem zobaczymy, na koniec i tak decyduje scena.
No gsa to już przeżytek. Weźcie wprowadźcie adminów i wyróżnienia do tego bo będizemy mieli do cznienia z takim syfem jak na GSA 

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --